Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

Viimeksi päivitetty 19.03.2013

Määritelmät

Seuraavat määritelmät pätevät näissä ehdoissa

Ehdot – tarkoittaa edellytyksiä tämän sivuston käytön osalta.

Kotisivut – tarkoittaa URL-osoitteita, joita HR Group Nordic AB omistaa ja ylläpitää.

Käyttö – tarkoittaa tämän sivuston käytöstä tai kolmansien osapuolten verkkosivustojen linkkien kautta pääsyä hakuun, rekisteröintiä, sopimuksista, osoittavat, yhteystiedot, kopioida, ladata, lähettää, tai jakeluun.

Työllisyys – tarkoittaa työn tekemistä sekä pysyvästi tai tilapäisesti työsuhteessa olemista sisältäen sopimukset, lisenssit, franchising yrittäjyyden ja kumppanuudet tai muita työn tekemiseen liittyviä järjestelyitä.

Työnhakija – työtä etsivä henkilö.

Työnantajat ja rekrytoijat – tarkoittaa kuntia, yrityksiä, organisaatioita, yhdistyksiä, voittoa tavoittelemattomia organisaatioita tai henkilöitä, jotka mainostavat avoimia työpaikkoja verkkosivuilla kaikkitöistä.com.

Kolmas osapuoli – jokainen työnhakija, rekrytoija tai muu taho kuin HR Group Nordic AB, joka käyttää sivustoa kaikkitöistä.com.

Kaikki viittaukset ”meitä” tai ”me” viittaavat yritykseen HR Group Nordic AB.

Kaikki viittaukset ”sinä” tai ”sinun” tai ”te” tai ”teidän” tarkoittavat kolmatta osapuolta.

Yleinen – tarkoittaa kaikkia käyttäjiä yleisesti.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt ehdot, jotka voivat muuttua aika ajoin. Sivuston aktiivisella käytöllä sitoudut hyväksymään mahdollisesti muuttuvat ehdot.

Yksityisyys

HR Group Nordic AB on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi.

Sivuston pyrkimykset

Sivusto on tarkoitettu työnhakijoille, työnantajille ja rekrytoijille, jotka ilmoittavat ja etsivät työllistymismahdollisuuksia ja työpaikkailmoituksia sekä kolmannen osapuolen ilmoituksia ja palveluja käyttäjille.

Sivuston sisältö ja vastuuvapauslauseke

Sivusto on kehitetty palvelemaan nimenomaan sen alkuperäistä tarkoitusta ja voit vapaasti käyttää sitä tässä yhteydessä. Sivustoa tai sen sisältöä ei saa käyttää muihin tarkoituksiin.

Kolmas osapuoli takaa, että kaikki tiedot, joita toimittaa HR Group Nordic ABlle ovat oikeita ja ajankohtaisia sinä päivänä, jona se on toimitettu.

HR Group Nordic AB pyrkii kaikin kohtuullisin keinoin varmistamaan ja ylläpitämään täydellisesti ja tarkasti sivuston sisältöä.

Tämä sivuston sisältämiä linkkejä muille sivustoille tarjotaan vain tiedoksi. Emme ole vastuussa niiden sisällöstä tai ota vastuuta mistään vaatimuksesta, menetyksestä tai vahingosta, joita linkkien avaamisesta mahdollisesti seuraa.

Neuvoja tai artikkeleita tällä sivustolla ei tulisi käyttää arvovaltaisina tai sertifioituna parhaina käytäntöinä vaan ne tarkoitetaan nimenomaan tarpeelliseksi vain antamaan neuvoja ja lisätietoja. Sinun tulisi aina hakea neuvoja riippumattomasta pätevästä lähteestä.

HR Group Nordic AB tekee kaikin kohtuullisin keinoin varmistaakseen, että sivustolla ei ole viruksia ja muita haitallisia tuotteita. Voit käyttää tätä sivustoa vain omalla riskillä. Me emme ota vastuuta mistään menetyksestä tai vahingosta, mahdollisesti lataamistasi haitallisista tuotteista tältä sivustolta.

Sivusto

Sivusto on riippuvainen tietotekniikan (IT) ja Internetin vakaudesta. Se on varustettu tehokkaalla ja turvallisella palvelimella käyttäen uusinta teknologiaa web hosting ratkaisuja. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme järjestelmien vakauden eteen, jotta sivusto on saatavilla, joskus IT-tai Internet ei toimi. Sivuston lataus voi myös epäonnistua aikoina, jolloin suunnitteluja päivityksiä tehdään. Emme ota vastuuta mistään viivästymisistä tai vahingosta, jota saatat kärsiä seurauksena edellä mainituissa tapaukissa, jolloin ei ole käytettävissä kaikkina aikoina.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Kaikki tekijänoikeudet, tietokannat, aineeton ja aineellinen sisältö sivustolla, myös sen suunnittelu kuuluu HR Group Nordic AB yritykselle ja kaikki oikeudet pidätetään vastaavasti.

HR Group Nordic AB ja sen tuotteet ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä HR Group Nordic AB:lle ja vierailijat eivät saa käyttää näitä tavaramerkkejä ilman kirjallista lupaa HR Group Nordic AB:lta.

Sama sääntö koskee myös kolmannen osapuolen tavaramerkkejä, jotka ovat nähtävissä sivustolla. Kirjallinen lupa on saatava kolmannelta osapuolelta.

Valitus

Tavoitteenamme on tarjota korkeatasoista asiakaspalvelua ja tyytyväisyyttä. Jos olet tyytymätön mihinkään osaan palveluamme ja haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä välittömästi.

Meille on tärkeää auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, joten pidä mielessä seuraavat seikat.

– Aseta selkeitä tietoja valitukseen

– Mitä voit kohtuudella odottaa meiltä

– Yhteystietosi

Otamme kaikki valitukset vakavasti ja tavoitteemme on ratkaista niitä samana päivänä kuin ne on vastaanotettu. Jos valituksia ei saada ratkaistua samana päivänä, me ilmoitamme teille sitä sekä arvion menevästä ajasta. Normaalisti ratkaisemme valituksen 7 päivän kuluessa.

Laki

Näissä ehdoissa sovelletaan Ruotsin lakia.

Yksinkertaisuuden vuoksi nämä termit on käännetty muille kielille kuin ruotsiksi, mutta jos tulee erimielisyyttä tulkinnasta, ruotsinkielinen versio syrjäyttää kaikki käännökset.

Yritykset, jotka rekrytoivat HR Group Nordic AB:n kautta

Yritykset, jotka mainostavat avoimia työpaikkoja HR Group Nordic AB toimittavat tietonsa yrityksestään ja yhteystietonsa.

Avoimet työpaikkailmoitukset sivustolla, on kirjoitettu ja julkaistu suoraan rekrytoijan tai HR Group Nordic AB:n puolesta.

Emme takaa virheettömyyttä tai täydellisyyttä rekrytoijan profiilissa tai avoimissa työpaikka ilmoituksissa ja emme ota vastuuta tästä. On sinun vastuullasi arvioida tällaisia ​​tietoja.

Haluamme ylläpitää monimuotoisuutta ja huomattuamme laitonta syrjintää työnhakijoita tai työpaikkailmoituksia kohtaan toimimme välittömästi valitustapauksissa.

Käyttöehdot työnantajille ja rekrytoijille

Seuraavat ehdot on tarkoitettu nimenomaan työnantajille ja rekrytoijille.

Työnhakija

Työnhakijan profiili sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten ansioluettelo, saatekirje, koulutus ja työkokemus sekä yhteystiedot. Sovellamme tietosuojalakia ja tietosuojakäytäntömme työnhakijoille siinä miten keräämme ja käytämme näitä tietoja.

Emme takaa, että saamasi tiedot ovat täydelliset ja oikein työnhakijan profiilissa, emmekä ota mitään vastuuta tässä. On sinun vastuullasi arvioida kyseiset tiedot tiedän teidän rekrytointi-, valinta- ja työllisyyden käytäntöjenne mukaisesti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaaksesi HR Group Nordic AB:n kautta, on ensin rekisteröidyttävä työnantajana tai rekrytoijana.

Kun olemme vastaanottaneet rekisteröintisi, käsittelemme sen sopimuksemme mukaisesti ja lähetämme vahvistuksen asiasta kirjautumistietojen yhteydessä.

Varaamme oikeuden oman harkintamme mukaan hylätä rekisteröintihakemus ilmoittamatta syytä.

Kirjaudu sisään

Kirjauduttuasi sisään, voit käyttää myös rekrytoinnin työkaluja, joiden avulla voit luoda profiilin tai työpaikkailmoituksen, ja myös julkaista ja hallita edellä mainittuja.

Voit parantaa rekrytointiasi ostamalla muita tarjoamiamme palveluja. Lisäpalvelujen avulla työnhakijat voivat saada lisää tietoa yrityksestä kokonaisvaltaisemmin kuin pelkästään työpaikkailmoituksen kautta.

Käyttämällä palveluamme suostut siihen, että voimme mainostaa työpaikkailmoituksia antamalla ilmoituksen asianmukaiselle kolmannelle osapuolelle, jonka kanssa meillä on sopimuksia. Tällaisia tarjouksia käytämme oman harkintamme mukaan ja se ei maksa mitään ylimääräistä teille. Tätä ei pidä sekoittaa muihin tarjoamiimme palveluihin, jotka sisältävät laajempaa markkinointia kumppaneitamme kautta, jotka voit tilata erikseen meiltä.

Takaat, että tiedot mainostat tai ilmoitat sivustollamme, mukaan lukien kolmannen osapuolen linkit ovat tarkkoja, täydellisiä, ei loukkaavia, ei syrjiviä sekä oikeudellisesti tarkoitukseen perusteltuja.

Mainoksesi tulee sisältää

– Lyhyt kuvaus työnantajasta

– Millainen työ on kyseessä eli vakituinen tai määräaikainen, kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti

– Aloituspäivä (varsinkin jos sinulla on määräaika)

– Oikea ja asiallinen työnkuva

– Vaadittavat pätevyydet ja taidot

– Palvelun sijainti

– Palkka tai alue

– Muut edut/ vaatimukset

– Työskentely

– Tarkasta kirjallisen sisällön oikeinkirjoitus ja kielioppi

Ilmoituksesi ei voi sisältää

Laitonta tai epäoikeudenmukaista syrjintää, joka perustuu sukupuoleen, sukupuoliseen suuntautumiseen, siviilisäätyyn, rotuun tai kulttuurin alkuperään, kansallisuuteen, uskontoon, vakaumukseen, vammaisuuteen tai ikään.

Lisäksi käyttäjä hyväksyy

Olemaan toistamatta ja kopioimatta toisten työnantajien ja rekrytoijien ilmoituksia sivustolla, tämä on sallittua ainoastaan jos olet yksi monista rekrytoijista jotka värväävät hakijoita samalle työnantajalle. Tässä yhteydessä sitoudut olemaan kopioimatta toisen rekrytoijan yleistä ilmoitusta lukuun ottamatta tapauksia, jolloin saat tiedon suoraan työnantajalta.

Ilmoitusta ei voi käyttää muuhun kuin työnhakijoiden rekrytointiin, paitsi jos olemme antaneet kirjallisen luvan kolmannelle osapuolelle mainostaa muita palveluja sivuston käyttäjille.

Me poistamme kaiken mainonnan, ilmoitukset ja tiedot sivustoltamme, jotka eivät mielestämme noudata tätä sääntöä tai muita sivuston käyttöehtoja.

Sitoudut kohtelemaan kaikkia työnhakijoita, jotka vastaavat ilmoitukseen ammattimaisesti ja oikeudenmukaisesti. Pidätämme oikeuden poistaa rekrytoijien ilmoituksia, jos tätä hyvää työhönottokäytäntöä ei noudateta.

Mainostamalla tällä sivustolla, käyttäjä sitoutuu korvaamaan HR Group Nordic AB:lle kaikki kanteet, jotka voidaan meitä vastaan nostaa ​​kolmannen osapuolen vahingoista, jotka aiheutuvat sivuston ehtojen noudattamatta jättämisestä.

Voit lähettää työpaikkailmoituksia sähköpostitse tai kirjautumalla sisään palveluun. Voit myös ilmoittaa päivämäärän jolloin ne voidaan julkaista sivustolla.

Jokaisessa avoinna olevassa ilmoituksessa on yksilöllinen ID-tunnusnumero ja julkaistaan ​​verkkosivuilla jopa 30 vuorokauden ajaksi, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti sivustosta.

Voit poistaa paikkoja sivustosta ennen ilmoitusajanjakson loppua kirjautumalla sivustolle tunnuksesi kautta.

Saat tilausvahvistuksen meiltä jokaisesta työpaikkailmoituksesta, jonka lähetät HR Group Nordic AB:lle.

Joillain palveluillamme on suuri kysyntä ja siksi olemassa on jonotuslista tai rajoitettu pääsy. Sinun kannattaa suunnitella mainontaa meille etukäteen välttääksesi pettymyksiä.

Saat tilausvahvistuksen meiltä yksilöllisellä tunnusnumerolla jokaiselle tuotteelle, jonka ostat. Tilausvahvistuksessa kuvataan kaikki tiedot kuten tuote, hinta (ilman alv), käyttöaika ja muut erityiset edellytykset, jotka koskevat tilaustasi.

Veloitamme palvelun hinnan vastaanotettuamme tilauksen. Lasku sisältää tarvittavat tiedot ja maksetaan eräpäivään mennessä, paitsi jos olemme sopineet luottoehtoja.

Jos maksu viivästyy, pidätämme oikeuden peruuttaa mainonta, kunnes olemme saaneet maksun kokonaisuudessaan.

CV-tietokannan käyttö

Jos sinulle on myönnetty pääsy työnhakijoiden CV-tietokantaamme, olet luvan annettuasi käytettävissä työnantajia ja rekrytoijia varten.

Tietokannan sisältö ja kaikki oikeudet kuuluvat HR Group Nordic AB:lle, ja että antamalla sinulle pääsyn tietokantaan emme anna sinulle mitään oikeuksia tietokantaan.

Käyttämällä tietokantaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja ja sivuston tietosuojakäytäntöä sekä olemaan käyttämättä tietoja mihinkään muuhun kuin yhteyden ottamiseen työnhakijoihin koskien omaa rekrytointiasi.

Pidätämme oikeuden estää pääsyn tietokantaan heti jos epäilemme väärinkäytöstä tai käytäntöjen, käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön rikkomuksia.