Työnhakijalle

Haluatko kehittyä ammatissasi, ansaita enemmän rahaa tai päästä urallasi eteenpäin? Ehkä olet muuttamassa paikkakunnalta toiselle ja haluat tietää mahdollisuuksista, jotka sopivat juuri sinulle. Tällöin Kaikkitöistä.com on oikea foorumi sinulle. Rekisteröidy tietokantaamme niin saat nopeasti ja helposti tietoa työpaikoista, jotka täsmäävät työnhakijaprofiilisi. Kaikkitöistä.com pitää sinut ajantasalla työmarkkinoista. Koskaan ei ole liian myöhäistä löytää unelmiesi työ.

Käytä tilaisuutesi ja rekisteröidy jo tänään!

Palvelut työnhakijoille

Työpaikan seuranta – HR Group Nordic
Nyt voit helposti luoda automaattisen seurannan avoimista työpaikoista. Ilmoitat vain mistä kaupungista ja mistä töistä olet kiinnostunut. Tällöin saat sähköpostitse tiedot paikoista jotka vastaavat vaatimuksiasi ja työnhakijaprofiiliasi.

CV- rekisteri – HR Group Nordic
Kun rekisteröit CV:si tietokantaamme, sinulla on mahdollisuus tulla headhuntatuksi yrityksiin jotka tarkkailevat työnhakijoitamme.

Uutiskirje – HR Group Nordic
HR Group Nordicin uutiskirje pitää sinut ajantasalla siitä mitä rekrytointirintamalla tapahtuu. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Uraneuvonta – HR Group Nordic
Uraneuvontamme antaa rekrytointiin liittyviä vinkkejä ja lisätietoa rekrytoivista yrityksistä. Näistä tiedoista voi olla sinulle hyötyä uutta työpaikkaa etsittäessä.

Yritysopas – HR Group Nordic
Yritysoppaamme on apuväline työpaikkaa etsittäessä. Täältä löydät arvokasta tietoa kiinnostavista yrityksistä eri aloilta.

Tavoitteenamme on auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Kaikki palvelut tietokannassamme ovat ilmaisia työnhakijoille.