Osaamisalueet

Talous

Haluatko saada vahvistuksia talousosastollenne? Onko kirjanpitäjä äitiyslomalla? Meillä on kaikkea avustajista ekonomeihin.

Laki

Etsitkö asianajaja, jolla on kokemusta tietyltä alalta. Se voi joskus olla vaikeaa. Kauttamme sinulla on mahdollisuus etsiä ehdokkaita, jotka täyttävät hakuehtosi.

Myynti

Etsitkö myyntipäällikköä? Olitpa etsimässä ehdokkaita, joilla on kokemusta teknisestä myynnistä tai ehdokkaita, joilla on jonkin verran kielitaitoa, voimme auttaa sinua löytämään oikean hakijan!

Yliopisto

Haluatko löytää lehtorin? Meillä on kaikkea vastavalmistuneista hakijoista ehdokkaisiin joilla on yli 12 vuoden kokemus.

Koulu

Koulun alkaminen lähestyy ja et vieläkään ole löytänyt sopivaa opettajaa? Meiltä sinulla on mahdollisuus löytää oikeat ehdokkaat!

Tekniikka

Voimme tarjota sinulle asiantuntemusta putkimiehistä insinööreihin eri aloilla.

IT

IT-alalla kehitystä tapahtuu päivittäin ja siksi työntekijöiden on pakko pitää ammattitaitonsa ajan tasalla. Siksi tarve on jatkuva osaavista työntekijöistä ja me pyrimme jatkuvasti löytämään juuri sinulle parhaat osaajat. Meillä on ehdokkaita, jotka ovat erikoistuneet ja joilla on asiantuntemusta IT-alalla.

Terveydenhuolto

Asiakkaitamme ovat niin julkisen sektorin kuin yksityisen terveydenhuollon palveluidentarjoajat. Molemmilla on pulaa pätevästä hoitohenkilökunnasta. Kauttamme sinulla on mahdollisuus päästä kosketuksiin etsimiesi luotettavien hakijoiden kanssa.