Erityisosaamisalueet

Joskus eteen voi tulla erityisosaamista vaativia työpaikkoja, jolloin haku voi olla haastavampi ja työpaikkoja on hieman vaikeampi täyttää. Nämä vaikeudet voivat johtua vähäisestä ammattilaisten määrästä alueellasi tai haluat vain yksinkertaisesti löytää juuri oikean hakijan tehtävään.

Me HR Group Nordic olemme valinneet viisi osa-aluetta, joissa on mielestämme erittäin tärkeää löytää nimenomaan oikeat hakijat!

 Johtajat

Kun tulee aika löytää hyvä johtaja, on aina olemassa monia tekijöitä, jotka täytyy olla juuri oikein. Hyvän johtajan pitäisi pystyä houkuttelemaan parhaat työntekijät ja sitten ohjata heitä oikeaan suuntaan. Meillä on ehdokkaita johtajiksi, mutta myös muihin korkeisiin virkoihin. Koska johtajalla on suuri vaikutus henkilöstöön, on tärkeää löytää oikea ehdokas kantamaan vastuu siitä, että muut työntekijät ovat onnellisia ja lisäksi olemaan hyvä roolimalli!

 Talous

Etsitkö henkilöä, joka voi keksiä uusia ideoita ja jolla on tietynlaista kokemusta taustalla? Meillä on ehdokkaita, joilla on kokemusta vaihtelevasti tilinpäätöksestä kirjanpitoon ja edelleen taloudellisiin prosesseisseihin. Sinulla on mahdollisuus löytää kauttamme ehdokkaita, jotka voivat auttaa yrityksen ohjaamisessa oikeaan suuntaan, lisäämällä tehokkuutta prosesseissa tai korjaamalla yrityksen rakennetta.

 Insinöörit

Insinöörien erityisosaamisesta on nykyään pulaa ympäri Skandinaviaa. Sekä työnhakijan, että työnantajan täytyy olla joustava teknologiateollisuuden muuttuessa jatkuvasti. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus saada kontakti ehdokkaisiin, joilla en sekä sopeutumiskykyä, että oikea asiantuntemus.

 IT

Monet yritykset käyttävät henkilöstö- ja rekrytointitoimistojen palveluita kun haluavat kosketukseen ammattitaitoisen IT-henkilöstön kanssa. Koska tietotekniikkataidot ovat edelleen uutta osaamista voi olla vaikea saada yhteyttä päteviin hakijoihin, joilla on tarvittavat tiedot ja taidot. Me voimme auttaa sinua saamaan yhteyden IT- ammattilaisiin eikä sinun tarvitse käyttää rekrytointiin kymmeniä tuhansia euroja, kuten rekrytointiyritysten kanssa.

Terveydenhuolto

Ympäri maata on huutava pula terveydenhuollon ammattilaisista ja siksi on tärkeää varmistaa, että useimmat ehdokkaat ovat käytettävissäsi. Sinä tiedät minkä tyyppistä ehdokasta etsit ja mitä taitoja hänellä tulisi olla. Meidän kauttamme saat mahdollisuuden löytää hänet. Olitpa etsimässä geriatria tai hammashoitajaa, meillä on päteviä ehdokkaita alueeltasi.