KYS

KYS on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta. Se vastaa vaativasta erikoissairaanhoidosta Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä ja erityistason sairaanhoidosta Etelä-Savon, Itä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiireissä. KYSissä toimivat kaikki lääketieteen erikoisalat. Opetussairaalana se tekee läheistä yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston kanssa.

Kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja opetusta

KYS on yksi maamme vireimmistä lääketieteen ja hoitotieteen tutkimuskeskuksista. KYSin vahvoja lääketieteen tutkimusalueita ovat krooniset kansantaudit kuten diabetes, valtimonkovettumatauti, Alzheimerin tauti, aivoverisuonitaudit ja lihavuus. Myös neurotieteiden, tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä kuvantamisen tutkimukset ovat KYSissä keskeisiä.

KYSin hoitotieteen tutkimus on keskittynyt mm. hoidon ihmisläheisyyteen, henkilöstön mitoitukseen sekä työelämän ja johtajuuden kehittämiseen. KYSin hoitotieteen tutkimusta vauhdittaa se, että Itä-Suomen yliopistossa sijaitsee Suomen suurin hoitotieteen opetusyksikkö.

Osaavia lääkäreitä ja taitavia hoitajia

KYS on maamme suurin lääkäreiden kouluttaja sisäänottomäärän perusteella. KYSissä opiskelee vuosittain lähes 1000 perus- tai erikoistumisopintojaan tekevää lääkäriopiskelijaa. Tällä määrällä turvataan koko Itä-Suomen lääkäritarve. KYSissä harjoittelee 1000 muiden terveystieteiden ja hoitotyön ammattikorkeakoulujen sekä toisen asteen terveysalan opiskelijaa. 

KYS toimii neljässä eri paikassa

Puijon sairaala Kuopiossa: kaikki erikoisalat (paitsi lastenpsykiatria)
Alavan sairaala Kuopiossa: lastenpsykiatria, nuorisopsykiatria
Julkulan sairaala Kuopiossa: psykiatria
Tarinan sairaala Siilinjärvellä: kirurgia, kuntoutus, psykiatria
Lisäksi yhteistyötä tehdään Varkauden ja Iisalmen sairaaloiden kanssa

Työnhaku

Kuopion yliopistollisessa sairaalassa on tarjolla runsaasti avoimia sijaisuuksia terveydenhuoltoalan ammattilaisille.
Kaikkiaan KYSissä työskentelee 4300 eri alojen ammattilaista, joiden sijaisiksi tarvitsemme juuri sinua.
Tule töihin KYSiin ja tee merkittävää työtä mukavien ihmisten kanssa. Me huolehdimme Sinusta, viihtyvyydestäsi ja ammattitaitosi kehittämisestä.

Rekrytointi

Haemme jatkuvasti ammattitaitoisia työntekijöitä vakinaisiin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Paikkoja on avoimena erityisesti sairaanhoitajille ja erikoistuville lääkäreille sekä muille terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Avoimia työpaikkoja voit hakea kuntarekry.fi – järjestelmän kautta tai muulla työpaikkailmoituksessa kuvatulla tavalla.

Sähköinen hakulomake ohjautuu rekrytointiyksikköömme. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme haastatteluajan. Haastattelutilanteessa tarkistetaan henkilöllisyys sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelu voi olla myös yhteishaastattelu, johon osallistuu myös työntekijää hakevan yksikön esimies.

KYS tukee, kannustaa ja palkitsee

Kuopion yliopistollisen sairaalan menestyksen peruspilari on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. KYSissä tuetaan ja edistetään jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista.

KYSissä huolehditaan työntekijöiden täydennyskoulutuksesta ja työhön perehdyttämisestä. Johtajuutta tuetaan räätälöidyllä johtamiskoulutuksella.
Työntekijä ei ole KYSissä yksin. Henkilöstöryhmät tekevät työtä yhdessä moniammatillisissa tiimeissä.

Yhteishenkeä ja hyvinvointia

Kysiläisten hyvinvointia edistävät vilkas harrastustoiminta, kuntoutuslomat, työsuojelujärjestelmä sekä työterveyshuollon palvelut. Henkilökunnan jaksamista lisää myös talon lämmin ja välitön ilmapiiri.

KYS on ihmisen kokoinen yliopistosairaala, jossa työntekijät tuntevat toisensa. Savolaisen lupsakkuuden kohtaa niin potilastyössä kuin työntekijöiden välisessä kanssakäymisessäkin.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Rekrytointipäällikkö Marja Hietamäki, puh. 044 717 2117
sähköposti: etunimi.sukunimi@kuh.fi

Avoimet työpaikat

Kotisivu