HUS

HUS-tietoa

HUS on 24 kunnan muodostama kuntayhtymä. Sen tehtävänä on tuottaa jäsenkunnille ja niiden asukkaille tarpeellisia erikoissairaanhoidon ja kehitysvammahuollon palveluja.

HUS:n osana toimiva yliopistosairaala HYKS vastaa lisäksi hoidon tuottamisesta harvinaisia sairauksia ja muuten vaativaa hoitoa tarvitseville potilaille omaa sairaanhoitopiiriä laajemman erityisvastuualueen (erva) väestölle ja joissakin sairauksissa myös koko maan väestölle. Hyksin ervaan kuuluvat Uudenmaan sairaanhoitopiirin lisäksi Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksote ja Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea.

Ammattilaiselle

HUS:n 21 sairaalassa työskentelee noin 21 000 ammattilaista. HUS:ssa hoidetaan potilaita kaikilla suurimmilla erikoisaloilla. Lisäksi HUS vastaa valtakunnallisesti vaikeimpien ja harvinaisimpien sairauksien hoidosta, kuten elinsiirroista ja monista syöpähoidoista.

Työnhakijalle

Suuren työpaikan etuna on se, että jokainen voi löytää itselleen sopivan työyhteisön. Oma työpaikka voi olla erikoissairaanhoidon perustason hoitoa antava lähisairaala tai koko maan vaativimmasta hoidosta vastaava yliopistoklinikka.

Miksi HUS:iin töihin?

• Merkityksellinen työ ja mielenkiintoiset työtehtävät
• Erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet
• Alan osaavimmat työkaverit
• Hyvä yhteistyö eri ammattiryhmien kesken
• Työsuhteen pysyvyys
• Joustavuutta elämäntilanteen mukaan

Henkilöstöedut

Työsuhdematkalipulla matkustat halvemmalla
Työntekijälle työsuhdematkalippu on rahanarvoinen työsuhde-etu. Lippu on tarkoitettu pääasiassa asunnon ja työpaikan välisiin matkoihin, mutta sitä voi käyttää myös vapaa-ajan matkoilla. Työsuhdematkalipun arvo on 20e/kk.

Ravitseva lounas edullisesti
Kaikissa HUS:n sairaaloissa ja toimipisteissä työntekijöillä on mahdollisuus syödä ravitseva ateria HUS:n tukemin sopimushinnoin.

Lomamökit ja virkitysalueet
HUS:lla on tasokkaita ja silti edullisia lomamökkejä Rukalla, Levillä, Ylläksellä ja Tahkolla. Lisäksi Luonnonkauniin Lohjanjärven rannalla sijaitseva Lylyisten virkistysalue on tarkoitettu kaikkien huslaisten käyttöön. Alue on erittäin suosittu henkilöstön loma- ja virkistyskäytössä sekä erilaisten kokousten ja tilaisuuksien järjestämispaikkana.

Työsuhdeasunnot
HUS:lla on työsuhdeasuntoja Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Keravalla.  Lisäksi Helsingissä keikkalaisilla on mahdollisuus majoittua edullisesti HUS:n keikkakämpässä.

Liikunta
HUS:n paikalliset urheiluseurat tarjoavat monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, joista jokainen voi valita mieleisensä. Lajien kirjosta löytyvät mm. sähly, lentopallo, golf, jooga, ratsastus ja urheilusukellus.

Lisäksi monet yritykset tarjoavat huslaisille etuja ja alennuksia palveluistaan ja tuotteistaan.

Yhteystiedot

Rekrytointipalvelut
HUS-Servis, Rekrytointipalvelut
Maistraatinportti 2 A, 3. krs, Helsinki
PL 782, 00029 HUS
Palvelunumero 09 471 77200
Sähköposti: rekrytointi(at)hus.fi

Avoimet työpaikat

Kotisivu