9Lives

Suomen johtava ensihoidon ja sairaankuljetuksen yritys

Täysin suomalainen 9Lives palvelee kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, terveydenhuollon organisaatioita sekä yksittäisiä ihmisiä. Se on myös Suomen ainoa ensihoitoon erikoistunut henkilöstövuokrausyritys.

9Lives Oy toimii ensihoito- ja sairaankuljetuspalvelun tuottajana 13 sairaanhoitopiirin alueella 30 toimipisteessä. Yrityksen toiminta-alue kattaa lähes kaksi miljoonaa vakituista asukasta.

Yli 100 ambulanssia ja yli 1000 ensihoidon ammattilaista ovat asiakkaiden ja potilaiden käytössä ympäri vuorokauden.

”Harvalla ihmisellä on yhdeksää elämää, kuten kissalla väitetään olevan. 9Livesin tehtävänä on varmistaa jokaiselle meistä ainakin se toinen mahdollisuus.”

Valtakunnallista toimintaa. Inhimillisellä asenteella.

Potilas on tärkein ja aina toiminnan keskipiste, omaisia unohtamatta. Ihmisläheisyys ja inhimillisyys ovat keskeisiä toimintaperiaatteita.

Ensihoitoa ja kiireetöntä sairaankuljetusta. Moni kunta on valinnut meidät hoitamaan alueen ensihoitopalveluita. Lisäksi 9Lives palvelee kiireettömässä sairaankuljetuksessa ja laitosten välisissä siirroissa.

Ensiapua resurssipulaan. 9Lives on Suomen ainoa ensihoidon henkilöstövuokraukseen erikoistunut yritys. Ammattitaitoiset sijaiset löytyvät sekä nopeaan tarpeeseen että pidempiin sijaisuuksiin.

Valtakunnallinen toiminta ja alueellinen palvelu. 9Lives palvelee kaikkialla Suomessa. Alueelliset yksiköt tukevat toisiaan kuljetuspalveluiden toteuttamisessa, ja kattava verkosto näkyy asiakkaille kustannushyötyinä.

Laatu näkyy luotettavuutena. Meillä on Suomen osaavin henkilökunta, kun tarkastellaan terveydenhuollon koulutusta ja ammattitaitoa. Käytössämme on ISO9001-standardin mukainen laatujärjestelmä, jonka avulla seuraamme toimintaamme jatkuvasti. Laatu näkyy asiakkaillemme luotettavuutena, turvallisuutena ja täsmällisyytenä.

Millaista on työskennellä meillä?

9Lives on maamme johtava ensihoitoyritys ja alan suurin yksityinen toimija ja työnantaja Suomessa. Laajennamme jatkuvasti toimintaamme ja kasvatamme systemaattisesti toiminta-aluettamme, joten rekrytoimme käytännössä koko ajan lisää uutta henkilökuntaa. Tarjoamme työntekijöillemme miellyttävän työympäristön ja ainutlaatuiset etenemismahdollisuudet omalla uralla.

Työnhaun voit aloittaa kätevästi lähettämällä meille sähköisesti täytettävän työnhakulomakkeemme. Vakituisten hoitajien lisäksi haemme aktiivisesti myös sijaisia keikkatöihin ainutlaatuisessa ensihoidon henkilöstövuokrauskonseptissamme.

Yhteystiedot

Katso Avoimet työpaikat tai lisätietoja kotisivulta.

Tartu siis sinäkin mahdollisuuteen ja tule töihin Suomen ensihoidon kärkinimelle!