Sonera

Tietoa Sonerasta

Sonera on osa TeliaSonera-konsernia, jolla on yli 27 000 työntekijää yli 20 eri maassa. Soneralla on 4000 työntekijää ympäri Suomea, esimerkiksi Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Vaasassa ja Rovaniemellä. Työntekijät ovat taustoiltaan mm. tradenomeja, insinöörejä, ekonomeja ja diplomi-insinöörejä.

Soneran uusi ilme

Toukokuussa 2011 uudistimme yritysilmeemme. Tiesitkin varmaan, että Sonera on osa kansainvälistä TeliaSonera-perhettä. Mutta tiesitkö, että perheeseemme kuuluu parikymmentä operaattoria ja miljoonia asiakkaita Nepalista Norjaan? On siis luontevaa, että TeliaSonera-perheen jäsenillä on yksi yhteinen ilme. Niinpä kohdatessasi uuden violetin värimme, olitpa sitten Suomessa, Norjassa, Nepalissa tai vaikkapa Tadžikistanissa, tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Työpaikat

Luo uraa tulevaisuuteen suuntautuneessa yhtiössä, jonka toiminta-alue ulottuu Pohjoismaista ja Baltiasta Länsi-Euroopan ja Euraasian kautta aina Nepaliin asti – yhtiössä, jonka verkot ja palvelut palvelevat miljoonia asiakkaita 20 maassa joka päivä.

Tarjoamme monipuolisen paikallisen, kansainvälisen ja monikulttuurisen pelikentän, missä ideoitasi arvostetaan ja niistä palkitaan. Tehokkaassa ympäristössä, yhdessä lahjakkaiden ja kokeneiden työtovereiden kanssa, pääset vaikuttamaan riippumatta siitä, päätätkö työskennellä paikallisesti tai lähteä kansainväliselle uralle.

Meille työ on enemmän kuin pelkkä työpaikka. Siksi yritämme sovittaa sinun tavoitteesi ja päämääräsi yhteen yhtiömme tavoitteiden kanssa. Pitkällä aikavälillä on järkevää panostaa tärkeimpään pääomaamme: työntekijöihin.

Avoimet työpaikat

Paikallisesti kansainvälinen, palveluksessanne

Luo uraa tulevaisuuteen suuntautuneessa yhtiössä, jonka toiminta-alue ulottuu Pohjoismaista ja Baltiasta Länsi-Euroopan ja Euraasian kautta aina Nepaliin asti. TeliaSoneran verkkoyhteyksien ja matkaviestinpalvelujen avulla miljoonilla ihmisillä on päivittäin mahdollisuus viestiä toisilleen helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Tarjoamme monipuolisen pelikentän, joka on niin paikallinen, kansainvälinen kuin monikulttuurinenkin. Pelikentän, jossa ideoitasi arvostetaan ja niistä palkitaan. Päätätpä sitten työskennellä paikallisesti tai lähteä kansainväliselle uralle, TeliaSonera on työpaikka, jossa pääset vaikuttamaan ja työskentelemään lahjakkaiden ja kokeneiden ihmisten kanssa.

Anna innostuksesi viedä uraasi eteenpäin – tule meille töihin!