OPKK

OP-Kiinteistökeskus yrityksenä

Millaisen välittäjän sinä haluat asuntokauppaasi? Kokeneen, luotettavan, asiantuntevan, reilun ja rehellisen? Sellaisen, jolta saa kysyä tyhmiä, viisaita tai vaikeita? Sellaisen, jota voit myöhemmin suositella ystävillesikin?

Ammattitaitoinen hinnan arvioiminen on tärkeää sekä asunnon myyjän että ostajan kannalta. Jos hinta arvioidaan väärin, jompikumpi heistä pettyy, ja pahimmillaan hänen suunnitelmansa epäonnistuvat. Hinta on kohdallaan silloin, kun se vastaa asunnon todellista arvoa ja sekä ostaja että myyjä ovat tyytyväisiä. Kokemus tuo varmuutta.

Kuulumme OP-Pohjola-ryhmään

OP-Kiinteistökeskukset ovat paikallisten osuuspankkien omistamia, siis osa OP-Pohjola-ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa sitä, että saat palvelukseesi vahvan paikallisen ja ihmisläheisen osaamisen lisäksi valtakunnallisen ketjun osaamisen.

Sinun ei tarvitse olla Osuuspankin asiakas voidaksesi kääntyä OPKK:n puoleen. Osuuspankin asiakkuudesta on sinulle kuitenkin hyötyä, sillä OP-bonusasiakkaana tai omistajajäsenenä saat alennusta myynnin välityspalkkiosta.

Meillä OP-Kiinteistökeskuslaisilla on yli 60 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP-Kiinteistökeskuksen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP-Pohjola työnantajana

OP-Pohjola-ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä, yli 4 miljoonan asiakkaan pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen asiantuntija. OP-Pohjola-ryhmän muodostavat lähes 200 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP-Pohjola osk tytär- ja lähiyhteisöineen. Tytäryhtiöistä merkittävimpiä ovat OP-Palvelut Oy sekä Pohjola Pankki Oyj. OP-Pohjola-ryhmässä on työntekijöitä yli 13 000, joista Baltiassa noin 300.

OP-Pohjola-ryhmä tarjoaa haastavia työtehtäviä ja monipuolisia kehittymismahdollisuuksia asiantuntija- ja esimiesuralle. OP-Pohjola-ryhmä tarvitsee jatkuvasti uusia finanssialasta kiinnostuneita kykyjä joukkoonsa.

Keskitä osaamisesi meille!

Päämäärämme on, että oman osaamisen keskittäminen meille palkitsisi sinua monin tavoin. Haluamme olla finanssi- ja vakuutusalan paras työnantaja. Voimme tarjota henkilöstöllemme mielenkiintoisia tehtäviä ja urapolkuja.

Meillä on yli sadan vuoden kokemus siitä, mikä merkitys on työssä viihtymisellä ja palkitsevilla työsuhteilla. Haluamme elää mukana työntekijöittemme erilaisissa elämänvaiheissa samalla tavalla kuin elämme asiakkaittemme rinnalla heidän tarpeittensa muuttuessa.

Uusi työntekijämme voi itse vaikuttaa siihen, mihin finanssitoiminnan osa-alueeseen hän erikoistuu. Toiset haluavat erikoistumisen sijasta luoda uraa ihmisten johtajana. Jotkut haluavat siirtyä paikkakunnalta toiselle; monet taas nauttivat pysyvyydestä kotiseudullaan. Maan suurin finanssiryhmä tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

Välittäjän tärkein ominaisuus on luotettavuus. Oikean hinta-arvion tekeminen puolestaan on välittäjän tärkeintä osaamista.

Jätä avoin hakemus

Avoin hakemus