Kiinteistömaailma

Kiinteistömaailma lyhyesti

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee noin 900 asuntokaupan ammattilaista 61 paikkakunnalla 135 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank, asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Haluatko yrittäjäksi parhaaseen kiinteistönvälitysketjuun?

Jos sinulla on yrittäjän sielu ja haluat menestyä kanssamme, voit olla etsimämme henkilö. Kiinteistömaailman yrittäjänä nautit yhteistyön eduista, mutta säilytät samalla itsenäisyyteesi. Taustatukenasi on koko ajan ketjun ja yrittäjäkollegoiden vahva tuki.

Ketjussamme työskentelee liki 900 ammattilaista 134 yrittäjävetoisessa asuntomyymälässä 62 paikkakunnalla. Kiinteistömaailma on jo nyt useilla alueilla selkeä markkinajohtaja ja tavoitteenamme on nousta lähivuosina alan kiistattomaksi markkinajohtajaksi.

Kiinteistömaailman brändi, myymäläkonsepti, toimintamallit, palkittu markkinointi ja tehokkaat tietojärjestelmät antavat loistavan pohjan menestyä yrittäjänä. Ei siis ihme, että Suomen Franchising-Yhdistys on valinnut Kiinteistömaailman jo kolme kertaa vuoden franchisingketjuksi. Tule mukaan voittajajoukkueeseen!

Päivittäisen toimintamme ohjenuorana ovat arvomme
1. Hyötyä asiakkaalle
2. Yhtenä joukkueena
3. Suoraa puhetta
4. Rohkeasti erilainen
5. Voitontahto

Yrittäjä trainee

Kiinteistömaailma on käynnistänyt Yrittäjä Trainee -ohjelman, joka on kasvupolku ketjun yrittäjyyteen. Ensimmäinen vuosikurssi näki päivänvalon vuonna 2011 ja seuraava ohjelma käynnistyy alkusyksystä 2012. Syksyn 2012 valinnat on jo tehty, mutta seuraavan Yrittäjä Trainee-ohjelman alkua odotellessa kannattaa kerryttää alan kokemusta ja hakea Kiinteistömaailman välittäjäksi. Näin sinulla on myös paremmat mahdollisuudet tulla valituksi Yrittäjä Trainee -ohjelmaan.

Edut yrittäjille

• Alan paras brändi
• Hyväksi todettu ketjukonsepti
• Valtakunnallinen markkinointi
• Paikallinen markkinointi
• Verkkopalvelu
• Kiinteistömaailma akatemia
• Pankkiyhteistyö
• Lakineuvonta

Uratarinoita

Mistä on Kiinteistömaailman yrittäjät tehty? Kiinteistömaailman yli 130 asuntomyymälässä työskentelee noin 160 yrittäjää. Joukkoon kuuluu eri ikäisiä ihmisiä, miehiä ja naisia, joiden taustat voivat olla hyvinkin erilaiset. Toiset yrittäjistä ovat toimineet aiemmin kiinteistönvälitysalalla yksityisyrittäjinä tai myyntitehtävissä. Toiset taas ovat tulleet ketjuun alan ulkopuolelta ja hankkineet alan kokemuksen ja koulutuksen samalla, kun ovat käynnistäneet yritystoimintaa. Kiinteistömaailman yrittäjänä toimiminen on moni-ilmeistä työtä, joka vaatii monipuolista osaamista. Yrittäjäksi valituksi tuleminen ei siis edellytä tiettyä, tarkasti rajattua pohjakoulutusta.

Töihin kiinteistömaailmaan

Tunnetko luontaista kiinnostusta asuntoihin, rakentamiseen ja sisustamiseen? Haluatko vaikuttaa työsi laadulla ja määrällä omaan ansiotasoosi? Sopisitko ominaisuuksiltasi kodinvälittäjäksemme?

Välittäjiemme taustat ovat hyvinkin erilaisia. Tutustu kiinteistönvälittäjän monipuoliseen työnkuvaan, samalla tutustut Kiinteistömaailmaan ja Kiinteistömaailma Akatemiaan, uudenaikaiseen koulutusjärjestelmämme. Se tarjoaa mahdollisuuden sekä oppia ammattiin työn ohessa että suorittaa alan tärkeimmät tutkinnot.

Tällä hetkellä avoimet työpaikat löydät sivun alaosasta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan mihin tahansa Kiinteistömaailmaan, vaikka aktiivista hakua ei olisikaan päällä. Hyville tekijöille löytyy aina töitä!

Avoimet työpaikat