Kiinteistöexpert

Kiinteistöexpert on pääkaupunkiseudulla toimiva, asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen välittämiseen erikoistunut kiinteistönvälitysyritys.
Asiakassuhteessamme kiinnitämme erityisesti huomiota asiakkaan esittämiin toiveisiin ja ehdotuksiin. Esitettyjen toiveiden ja ehdotusten pohjalta kiinteistöexperttimme suunnittelee, yhdessä asiakkaamme kanssa henkilökohtaisen, oman kotisi vaihtosuunnitelman. Usein se myös sisältää asunnon pientä kunnostamista, Näin toimimalla varmistamme, että asiakkaamme saa kodistaan nopeasti parhaan mahdollisen hinnan.

Kiinteistöexperttimme toiminta, yhdessä välittäjämme kanssa perustaa toiminnallemme vakaan pohjan, jonka avulla saamme tyytyväisiä asiakkaita ja nopeampia kauppoja.

Toimintamme perustana on, että jokaisen asiakkaamme kokemus yhteistyöstämme on positiivinen ja meistä välittyy ammattitaito sekä aito palvelemisen halu. Tavoitteenamme on saada asiakas, kodinvaihto mielessään, palaamaan meille uudelleen.

Me välitämme, asiakkaistamme.

Me välitämme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asuntosi välittämisen aina ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Kiinteistöexperttimme tekee asiakkaamme henkilökohtaisen, oman kotisi vaihtosuunnitelman. Henkilökohtaisesta, oman kotisi vaihtosuunnnitelmasta löydät lisää kohdasta
kiinteistöexpert palvelu. Kiinteistöexperttimme avulla pyrimme varmistamaan, että jokainen asiakkaamme saa omasta kodistaan
nopeasti parhaan mahdollisen hinnan.

Kiinteistöexpert palvelu

Asunnon myyntihintaan vaikuttaa monta eri asiaa. Kaikkiin niistä ei voi ammattitaitoisinkaan välittäjä vaikuttaa, kuten asuinneliöt, asuinalue, asuinkerros ja ikkunoiden ilmansuunta sekä liikenneyhteydet, muutamia mainitaksemme. Asunnon myynnissä otamme useita asioita huomioon, Erityisesti kiinnitämme huomiota asunnon yleisilmeeseen sekä asunnon kuntoon. Usein jo pienellä vaivalla saa asiakkaamme asunnostaan paremman hinnan ja nopeammat kaupat.

Yrityksemme erityisosaajana tässä asiassa toimii Kiinteistöexpert-kokemuksen omaava asiantuntijamme. Kiinteistöexperttimme tekee asiakkaallemme henkilökohtaisen, oman kotisi vaihtosuunnitelman siitä, että miten asiakas saa asunnostaan parhaan mahdollisen hinnan ja nopeat kaupat. Usein jo muutaman sadan euron remontilla on mahdollisuus saada asuntoon aivan uusi ilme. Suunnitelma pyritään tekemään niin, että asiakas halutessaan pystyy toteuttamaan ehdotuksen mukaisen suunnitelman myös itse. Tarvittaessa remontti toteutetaan yhteistyössä Kiinteistöexperttimme kanssa.

Kiinteistöexperttimme kokemuksen mukaan ennen myyntiä tehty järkevästi toteutettu remontti maksaa hintansa takaisin. Asunto, jonka kunto on yleisilmeeltään ”ei houkutteleva”, myyntiaika on usein turhan pitkä ja siitä saadut tarjoukset alle asiakkaan asettamien toiveiden. Lisähyödyn Kiinteistöexperttimme asiantuntemuksesta asiakkaamme saa myös tulevan, uuden kodin remontin suunnittelusta.

Rekrytointi

Haemme kiinteistönvälittäjiä ja myyntineuvottelijoita pääkaupunkiseudulle. Toimintamme kasvaessa voimakkaasti, tarvitsemme lisää ammatti- taitoista henkilökuntaa. Jos olet osaava alan ammattilainen tai alalle pyrkivä, ota yhteyttä.

Kotisivu