Design Connection Oy

Yritys

Design Connection Oy on helsinkiläinen design-markkinointiyritys, joka on erikoistunut managerointiin, konsultointiin ja kontaktointiin. Onnistuneimmat interiöörit aikaansaadaan laadukkailla materiaaleilla, tehokkailla tuotantoprosesseilla sekä huippuosaamisella ja innovatiivisuudella. Design Connection on perustettu yhdistämään nämä tekijät.
Design-teollisuudelle etsimme kiinnostavimmat uudet tuotteet tuotantoon.  Konsultoimme teollisuutta tuotekehittelyssä ja löydämme oikeat markkinat uusille tuotteille.
Designereille olemme apuna tuotekehittelyssä ja –markkinoinnissa. Näin heille jää aikaa keskittyä itse suunnittelutyöhön. Yrityksille ja organisaatioille meillä on osaavimmat tekijät jokaiseen sisätilarakentamisen projektiin. Sisätilarakentamisen ammattilaisille etsimme aktiivisesti töitä ja uusia projekteja.

Palvelut

• Konsultointi
• Managerointi (ammattilaiset, tuotteet)
• DCPeople – designalan kontaktointi- ja työnvälityspalvelu.
• Projektijohto
• Rekrytointi (ammattilaiset, tilat)
• Konseptointi (tuotteet, palvelut)

Arvot

Design Connectionin perustamisen lähtökohta on halu edistää suomalaisen muotoilun ja muotoiluteollisuuden tunnettuutta niin Suomessa kuin ulkomailla. Tarkoituksemme on parantaa työn tekemisen laatua sekä luoda mahdollisuuksia ja menestystarinoita mahdollisimman monelle alalla toimivalle taholle.
Sama ajatus koskee myös meitä Design Connectionin perustajia. Meillä on vahva tunne siitä, mitä työltä ja elämältä haluamme. Design Connection on välineemme siihen. Haluamme olla itsenäisiä ja työskennellä arvojemme mukaisesti sekä jakaa ympärillemme avoimuuden ja rehellisyyden periaatetta. Olemme avoimia uusille ideoille, innovatiivisia ja todella motivoituneita löytämään uusia ratkaisuja markkinoita varten.
Toivomme työmme lisäävän eritoten kestävien ja laadukkaiden sisustusten toteutumista. Pidämme merkittävänä tavoitteenamme ekologisten vaihtoehtojen löytämistä design-alalle.

DC people

DC People on ryhmä sisustusalan huippuammattilaisia. Laajan kontaktiverkostomme avulla me pystymme tarjoamaan yrityksille ja organisaatioille joustavan ja aina kuhunkin tarpeeseen räätälöidyn suunnittelu- ja rakennustiimin.

Käyttämällä DC People palveluamme:

Säästät aikaa, sillä olemme jo tehneet esivalinnan työntekijöistä puolestasi. Esittelemme sinulle tarvitsemasi ihmiset, joista teet itse lopullisen valinnan.

Tunnet olosi turvalliseksi, sillä olemme tarkistaneet jokaisen henkilön luotettavuuden ja ammattitaidon etukäteen.

Säästät rahaa, sillä suhteidemme avulla saat aina tehokkaimmat ja nopeimmat tekijät palvelukseesi.

Edustamamme ammattiryhmät:

sisustusarkkitehdit
kalustesuunnittelijat
maalarit
sisustussuunnittelijat
valosuunnittelijat
verhoasentajat
lattia-asentajat
sähköasentajat
ompelijat
verhoilijat
puusepät
metallisepät
teippaajat
graafiset suunnittelijat
valokuvaajat
vihersuunnittelijat
rakennusurakoitsijat
kuvittajat
tapahtumajärjestäjät
remonttiryhmät

Huomio design-alan ammattilainen! Jos tunnet, että sinulla olisi annettavaa DCPeople palvelullemme, lähetä meille CV:si info(a)designconnection.fi

Otamme sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

info(a)designconnection.fi
Kotisivu