Säästöpankki

Säästöpankkiryhmä on reilu työnantaja

Säästöpankit ovat ihmisläheisiä ja vastuullisia työnantajia. Toiminnassamme korostuu paikallisuus, asiakasläheisyys ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Arvostamme jokaista yksilönä ja oman työnsä asiantuntijana. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa viihdyt ja jossa voit kehittää omaa osaamistasi läpi koko työuran.

Säästöpankin arvoja ovat

* Asiakasläheisyys
* Avoin ja aito yhteistyö asiakkaiden ja henkilöstön välillä
* Luotettavuus
* Tuloksellisuus.

Olemme sinulle oikea työpaikka, mikäli jaat nämä arvot kanssamme.

Tarjoamme sinulle

* Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä
* Kannustavan työilmapiirin, mukavat työkaverit ja esimiehen
* Mahdollisuuden uralla kehittymiseen oman kiinnostuksesi mukaisesti
* Osaamiseen ja työssä suoriutumiseen perustuvan palkan
* Erilaisia etuja sekä tukea työkyvyn ylläpitoon ja harrastuksiin.

Etsimme erilaisia ihmisiä täydentämään monipuolista henkilöstöämme. Aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä. Painotamme ennen kaikkea sitä, että olet aidosti kiinnostunut ihmisistä ja haluat kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi. Tärkeintä on, että viihdyt meillä oman työsi ammattilaisena.

Töihin Säästöpankkiryhmään

Säästöpankkiryhmässä työskentelee yli 1 200 pankkialan ammattilaista. Tähän joukkoon toivotamme tervetulleeksi erilaisen kokemustaustan omaavia ihmisiä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Etsimme ihmisiä, joilla on kyky innostua ja innostaa myös muita kehittymään tehtävissään.

Säästöpankkiryhmä tarjoaa monipuolisia ja haastavia finanssialan töitä eri puolilla Suomea. Kaikki Säästöpankkiryhmän avoimet työpaikat löydät alla olevan linkin takaa sekä säästöpankkien omilta sivuilta.

Avoimet työpaikat