Pretax

Pretax työnantajana

Pretax Yhtiöt on Pohjoismaiden suurin talous- ja palkkahallinnon palveluyritys. Noin 2 200 asiantuntijaamme huolehtivat yli 30 000 asiakkaan talous- ja palkkahallinnosta. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä eri toimialoilla. Toimimme Pohjoismaissa, Baltian maissa ja Venäjällä.

Hae meille, koska

Meillä on mahdollista tallata itselle sopivaa urapolkua pitkin.
Pretax tarjoaa monenlaisia uravaihtoehtoja. Meillä on yli 30 000 asiakasta, joiden palvelemiseksi tarvitsemme monenlaista asiantuntemusta. Meillä on mahdollista kehittyä alansa parhaaksi haluat sitten asiantuntijaksi tai yleisjohdollisiin tehtäviin tai jotain tältä väliltä. Kasvun ja kansainvälistymisen myötä työtehtäviemme ja uramahdollisuuksiemme kirjo laajenee entisestään. Tarjoamme jokaiselle haasteita olit sitten missä vaiheessa uraasi tahansa. Arvostamme erityisesti innostusta ja halua haastaa itseään oppimaan ja kehittymään.

Meillä on kattava koulutustarjonta.
Pretaxille on tärkeää tukea henkilöstönsä osaamisen ja ammattitaidon kehittymistä. Järjestämme yli neljätuhatta koulutuspäivää vuosittain. Koulutukset vaihtelevat muutaman päivän kursseista useita kuukausia kestäviin valmennusohjelmiin, joissa käsitellään mm. taloushallintoa, ohjelmistoja, asiakaspalvelua ja johtamista. Osaamisen kehittämisen tarve kartoitetaan vuosittain, sillä tavoitteena on järjestää henkilöstön ja myös asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivaa koulutusta. Se koulutus mitä tarvitaan, järjestetään.

Meillä työskentelee maailman parhaimmat tyypit.
Rento, avoin ja kaverihenkinen kuvastavat Pretaxin työilmapiiriä parhaiten. Meillä on tekemisen meininkiä, huumoria unohtamatta. Muodostamme yhdessä suuren ja asiantuntevan tukijoukon, joka tarjoaa apua ja neuvoja toinen toiselle. Joukkomme muodostuu eri ikäisistä ja eri koulutustaustaisista ihmisistä, mikä tekee työskentelystämme antoisampaa ja rikkaampaa. Meillä on hauskaa yhdessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Accountor Group on Pohjois-Euroopan suurin talouden- ja henkilöstönohjauksen palvelujen tuottaja. Tarjoamme hallintoa ja liiketoimintaa tukevia palveluja ja ohjelmistoratkaisuja sekä yrityksille että julkisille organisaatioille. Vapautamme asiakkaamme johtamaan liiketoimintaansa ja tekemään tulosta täsmällisen tiedon ja tehokkaiden käytäntöjen avulla. Menestystarinoita luodaan rohkealla, ihmisiä arvostavalla ja luottamusta korostavalla tavalla. Yli 2 300 asiantuntijaamme palvelevat yli 30 000 asiakasta kahdeksassa maassa. Suomessa toimimme Pretaxin 40 toimiston ja konserniyhtiöidemme kautta.

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia osaajia. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan johtavassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Joukossamme kohtaat haastavia tehtäviä ja alansa parhaita asiantuntijoita, hyödynnät hyviä koulutusmahdollisuuksia sekä nautit kilpailukykyisistä eduista.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Uratarinat

Pretax tarjoaa monenlaisia urapolkuja, sillä Suomessa asiakkainamme on yli 10 000 yritystä tai julkista organisaatiota, joiden palvelemiseksi tarvitsemme monenlaista asiantuntemusta. Suomessa Pretax toimii noin 40 toimiston ja konserniyhtiöidensä kautta ja talouden ammattilaisia meillä on töissä lähes 1000.

Tervetuloa tutustumaan mitä eri tehtäviä Pretaxissa on tarjolla, millaisia urapolkuja on mahdollista rakentaa ja mitä työtehtäviä nimikkeiden takaa löytyy!