Ovenia Oy

Ovenia on vuonna 1980 perustettu kiinteistöjohtamispalveluita tuottava yritys, joka kuuluu Ovenia-konserniin. Osaavana ja vastuuntuntoisena palveluntuottajana Ovenia on haluttu yhteistyökumppani ja työnantaja, jonka toiminta perustuu aktiiviseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Ovenian toimintaa tukee yrityksen arvot: asiakaskeskeisyys, innovatiivisuus, luotettavuus ja laadukkuus.

Visio

Ovenia on Suomen paras kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluiden tuottaja ja alan kehityksen suunnannäyttäjä.Tavoitteenamme on olla kiinteistöjohtoalan kiinnostavin työnantaja.

Missio

Teemme kiinteistön omistamisen ja käytön helpoksi.Ovenian tarjoamat palvelut kattavat kiinteistöjen johtamiseen tarvittavien palvelujen kokonaisuuden:
*AM-palvelut (vuokraus, salkun hallintopalvelu kiinteistöomistajille, vuokrahallinto)
*PM-palvelut (ylläpidon johtaminen, tekniset palvelut, rakennuttamispalvelut)
*FM-palvelut (kiinteistöpalvelut, yrityspalvelut, Business Parkit)

Ovenia-konserni

Ovenia-konserni on Suomen johtava kiinteistönjohto- ja isännöintipalveluja tarjoava toimija, jonka muodostavat:
*Ovenia Oy –toimitilat ja liikekiinteistöt
*Ovenia Isännöinti Oy – asuinkiinteistöt
*Realprojekti Oy – kauppakeskusjohtaminen ja kiinteistökehitys

Yritykset muodostavat Ovenia Group Oy:n tarjoten monipuoliset palvelut kaikkiin kiinteistöomaisuuden hallinnon osa-alueisiin: kiinteistöjohtaminen, isännöinti, kiinteistöhallinto, vuokraus sekä rakennuttamispalvelut ja tekniset asiantuntijapalvelut. Yritykset hallinnoivat valtakunnallisesti yli 10 milj. m2 kiinteistöomaisuutta ja työllistävät yhteensä yli 500 henkilöä.

Ovenia tunnetaan osaavasta henkilöstöstä

Ovenia-konsernissa työskentelee yli 500 kiinteistöalan ammattilaista, joista suuri osa toimii Helsingissä. Useilla paikkakunnilla työskentelevät ovenialaiset varmistavat alueellisen toiminnan ja palvelun sujuvuuden.

Toimipisteidemme paikkakunnat ovat pääkaupunkiseudun lisäksi

Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kemi, Kirkkonummi, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Mäntyharju, Rovaniemi, Tampere, Tornio,Turku, Oulu ja Vihti.

Ovenian asiakkuustiimit työskentelevät tavoitteenaan kiinteistön arvon kehitys ja vetovoimaisuus tilamarkkinoilla. Vastuullamme on kiinteistön laatu, palvelutaso ja tilankäyttäjien hyvinvointi – tärkeimmät menestystekijät kiinteistöliiketoiminnassa!

Menestys rakentuu ovenialaisista

Tarjoamme henkilöstöllemme jatkuvan kehittymisen ja kouluttautumisen mahdollisuuksia. Lisäksi huolehdimme henkilöstömme työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta mm. monipuolisen virkistystoiminnan ja kattavien henkilöstöetujen avulla. Vuosittaisissa kehityskeskusteluissa räätälöimme jokaiselle ovenialaiselle henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman aikatauluineen.

Haluatko tietää lisää työskentelystä Oveniassa?

Ota yhteyttä

Avoimet työpaikat
Puhelin (vaihde): 020 130 20
Fax: 020 130 2441