LähiTapiola

Tapiola ja Lähivakuutus ovat nyt LähiTapiola

Tarjoamme kattavat palvelut vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamiseen sekä sijoittamiseen ja pankkiasiointiin. Työllistämme noin 4 000 finanssialan ammattilaista, joista 1 600 työskentelee 20 alueyhtiössä.

LähiTapiola-ryhmä syntyi Lähivakuutuksen ja Tapiolan yhdistymisen seurauksena. Ryhmään kuuluu 20 alueyhtiötä sekä vahinko- ja henkivakuutusyhtiö, pankki, varainhoitoyhtiö ja kiinteistövarainhoitoyhtiö. Työeläkevakuutukset ryhmä tarjoaa asiakkailleen LähiTapiola Eläkeyhtiön kautta.

LähiTapiola Vahinkovakuutus on vahinkovakuuttamisen markkinajohtaja Suomessa. Vahinkovakuuttaminen on LähiTapiolan kivijalka myös jatkossa. Siinä, missä kilpailijat karsivat kiihtyvää tahtia toimipaikkojaan, LähiTapiola lupaa säilyttää omansa jatkossakin nykyisillä paikkakunnilla.

Myös pankki- ja sijoituspalveluiden saatavuus paranee jatkossa, kun pankkipalveluiden verkosto laajenee vanhoihin Lähivakuutuksen konttoreihin. Pankkitoiminta laajenee alueille, joilla on aiemmin ollut vain yksi pankki tai ei sitäkään. Moni ottaa mielellään vastaan oman paikkakunnan lisääntyvän tarjonnan.

Tapiola tuo uuteen ryhmään myös vahvan henkilövakuutustarjonnan. Lähivakuutuksen laajaan kenttäverkostoon liitettynä tämä tarkoittaa aikaisempaa selvästi monipuolisempia vakuutus-, pankki- ja sijoituspalveluja kattavammin eri puolilla maata.

Keskinäisyys yhtiömuotona takaa sen, että yhtään euroa ei ohjaudu ulkopuolisille tahoille tai osakkeenomistajille, vaan tuotot käytetään omistaja-asiakkaiden etujen ja palvelujen kehittämiseen.

Rekrytointi

Tarjoamme kattavat palvelut vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamiseen sekä sijoittamiseen ja pankkiasiointiin. LähiTapiolassa onkin tarjolla monenlaista työtä erilaisille ihmisille. Meillä voit edetä urallasi – tai monipuolistaa sitä tehtäviä vaihtamalla.

Joukossamme on muun muassa tradenomeja, kauppatieteilijöitä, insinöörejä, juristeja, matemaatikkoja, lääkäreitä, humanisteja, tekniikan ja informaatioteknologian asiantuntijoita…

Panostamme työilmapiiriin ja henkilöstömme työhyvinvointiin. Rohkaisemme henkilöstöä oman osaamisen kehittämiseen erilaisten koulutusten, valmennusten ja henkilökohtaisen kehityssuunnitelman avulla.

Seuraavalla sivustolla ilmoitamme koko LähiTapiola-ryhmän avoimista tehtävistä.
Jos haet samanaikaisesti useampaa tehtävää, jätä kaikkiin erillinen hakemus.

Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt ole tarjolla, jätä avoin hakemus.