OP-Pohjola

OP-Pohjola

OP-Pohjola-ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä. Se tarjoaa asiakkailleen parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden. Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen, jotka ovat pankkitoiminta, vahinkovakuutus ja henkivakuutus.

Ryhmän muodostavat noin 200 itsenäistä osuuspankkia sekä niiden omistama keskusyhteisö OP-Pohjola osk tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. OP-Pohjolan perustehtävä on edistää omistajajäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pitkäjänteinen asiakkaan ajatteleminen näkyy myös jatkuvana uudistumisena. Palveluja ja tuotteita kehitetään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

OP-Pohjola-ryhmän liiketoiminta-alueet ovat pankkitoiminta, henkivakuutus ja vahinkovakuutus

Pankkitoiminta on ryhmän liiketoimintasegmenteistä suurin. Kotitalouksille OP-Pohjolalla on tuotteita ja palveluita niin talouden hoitoon ja asunnon hankintaan kuin sijoittamiseenkin. Yrityksille ryhmä tarjoaa rahoitukseen, kassanhallintaan ja maksuliikkeen hoitoon tarvittavat palvelut.

Henkivakuutuksessa OP-Pohjolan vahvuutena ovat monipuoliset tuotteet vakuutussäästämiseen ja henkilöriskien vakuuttamiseen sekä laaja palveluverkko.

OP-Pohjola myös Suomen johtava vahinkovakuuttaja. Pohjola tarjoaa henkilö- sekä yritys- ja yhteisöasiakkailleen monipuolisen ja kattavan vakuutusturvan. Vahinkovakuutustoiminnan muodostavat Pohjola-konserniin kuuluvat Pohjola Vakuutus, A-Vakuutus, Eurooppalainen sekä Baltiassa toimivat Seesam-yhtiöt.

OP-Pohjola-ryhmän tavoitteena on olla finanssialan vetovoimaisin työnantaja ja yksi arvostetuimmista suurista työnantajista Suomessa. Sisäisessä toiminnassaan ryhmä panostaa voimakkaasti ja pitkäjänteisesti henkilöstön työhyvinvointiin, osaamiseen, johtamisen kehittämiseen ja palkitsemiseen.
Henkilöstöä kannustetaan kehittämään osaamistaan koko työuran ajan.

Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat
OP-Palvelut Oy/HR-Palvelut
puh. 010 252 1516 (ma-pe klo 10-15)
hr-palvelut(a)op.fi