Valmennustiimi Eximia Oy

Valmennustiimi Eximia Oy on perustettu vuonna 2000 kahden naisen voimin. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti perustamisvuodesta lähtien, kasvun yhä jatkuessa. Vuonna 2005 yrityksessä tehtiin uusi strateginen päätös ja perustettiin Eximia Valmennus. Eximia Valmennus tarjoaa palveluja kaikille kouluttajia ja koulutuspalveluja käyttäville organisaatioille ympäri Suomea. Sopimus kanssamme varmistaa laadukkaat koulutukset kustannustehokkaasti ja vaivattomasti.

Jatkuvasti uusiutuva ja kasvava kouluttajajoukkomme omaa monipuoliset taustat – yhdistävänä tekijänä tämän hetken asiantuntemus ja koulutusosaaminen omalla erityisalallaan. Kokemusta omaamme satojen kouluttajien ja onnistuneiden tapahtumien kautta.

Eximia Valmennus on Suomen laajimman yliopistoihin ja korkeakouluihin hakeville suunnattujen valmennuskurssien tarjoajan Valmennustiimi Eximia Oy:n liiketoimintayksikkö. Valmennustiimi Eximia valmentaa vuosittain tuhansia nuoria onnistumaan elämänsä tärkeimmissä kokeissa.

Me Eximia Valmennuksella palvelemme asiakkaita korkealla laadulla ja innostuneella otteella.

• Nopeus – valmis monialainen kouluttajaverkosto käytettävissänne
• Asiantuntevuus – kouluttajien osaaminen ja koulutustaito testattu
• Joustavuus – kouluttajien toiminta joustavaa muuttuvissa tilanteissa
• Kustannustehokkuus – veloitus vain tehdyistä koulutuspäivistä
• Laatutakuu – kouluttaja voidaan tarvittaessa vaihtaa toiseen

Valikoimastamme löydät sen, mitä kaipaat

Eximialla on alan laajin kurssitarjonta. Keväällä 2012 valmennamme yli 80:een eri valintakokeeseen Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Keravalla, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Opettajaksi tai tutoriksi kursseillemme?

Valmennustiimi Eximia tarjoaa kurssiensa puitteissa erilaisia määräaikaisia työtehtäviä vuosittain yli 200 opettajalle, tutorille ja markkinointiassistentille. Kurssitarjontamme keskittyy kevääseen, mutta etsimme jatkuvasti tarpeisiimme sopivia osaajia.

Haluatko liittyä johtavan kurssijärjestäjän tiimiin?

Jos työskentely opettajana, tutorina tai markkinointiassistenttina Eximiassa kiinnostaa, lähetä meille hakemuksesi. Etsimme monille aloillemme jatkuvasti uusia tai jo kouluttajina ja opettajina kokeneita asiantuntijoita. Kokemus opettamisesta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin halu opettaa ja auttaa asiakkaitamme onnistumaan heidän elämänsä luultavasti tärkeimmissä kokeissa – meiltä saat kattavan perehdytyksen sekä puitteet tuloksekkaaseen työskentelyyn tiimissämme.

Kurssipäällikkömme on sinuun yhteydessä, kun sopivia työtehtäviä avautuu.

Avoin hakemus

Kotisivu