TekMiL

TekMiL on vuonna 2005 perustettu asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on toimia yritysten valittuna ja pitkäaikaisena kieli- ja kulttuurikoulutuskumppanina. Olemme viimeisen neljän vuoden aikana saavuttaneet erittäin vahvan aseman Pirkanmaalla niin suurten pörssiyhtiöiden kuin pienempien perheyritystenkin henkilöstön kouluttajaorganisaationa. Tavoitteenamme on aina luoda asiakasyritystemme kanssa toimiva malli, joka parhaiten auttaa heitä menestymään globaalissa liiketoimintaympäristössä sekä aidosti tuottaa lisäarvoa henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Vuoden 2009 aikana olemme laajentaneet toimintaamme myös pääkaupunkiseudulle, missä tiimiimme kuuluu yli 40 rautaista liike-elämän kielikouluttaja-ammattilaista. Kaiken kaikkiaan meitä tekmilliläisiä on jo lähes 70, ja lukumäärä kasvaa koko ajan. Kieli- ja kulttuurivalmennusten lisäksi teemme laadukasta työtä myös käännös- ja oikolukutoimeksiantojen sekä tulkkausten saralla.

Toimintatapamme

TekMiL lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista. Pyrimme aina löytämään tai kehittämään parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiselle asiakkaalle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kunkin valmennuksen tavoitteet käydään tarkasti läpi asiakkaan yhteyshenkilön kanssa ja kullekin kurssille nimetään aina parhaiten juuri kyseisen asiakkaan toimintaan, toimialaan ja tarpeisiin soveltuva kouluttaja. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme. Hyödynnämme viimeisimpiä metodeja ja verkko-oppiseen suunniteltuja palveluita.

Visio

Visiomme on muuttaa käsitys yrityksille suunnattavasta koulutustoiminnasta kehittämällä uusia innovatiivisia palveluita ja tehokkaita metodeja. Haluamme olla alan innovaatiojohtaja ja paras asiakaspalvelija.

Leadership

Toimintaperiaatteemme kiteytyy kolmeen perusarvoon.

Ensimmäinen niistä on asiakaspalvelu. Kuuntelemalla asiakkaitamme ja räätälöimällä yhdessä heidän tarpeisiinsa parhaiten istuvan koulutuskokonaisuuden luomme perustan pitkäaikaiselle yhteistyökumppanuudelle.

Toisena tärkeänä toimintaperiaatteenamme on innovatiivisuus ja ’out of the box’ -ajattelumallimme. Haluamme haastaa itsemme ja asiakkaamme tarkastelemaan asioita uudella tavalla, ravistelemaan vanhentuneita käytäntöjä ja olemaan etulinjan pioneereja tuottamalla uusia palvelukonsepteja ja tuotteita.

Kolmantena mutta ei suinkaan vähäisimpänä tukijalkanamme ovat mahtavat kouluttajamme ja muut työntekijämme, jotka uskomattomalla ammattitaidollaan, joustavuudellaan ja kekseliäisyydellään hurmaavat ja vakuuttavat asiakkaamme osaamisestamme ja ammattitaidostamme. Voimme ylpeinä sanoa, että TekMiL on kouluttajien piirissä erittäin haluttu työnantaja. Sitoutumisemme työntekijöihimme samoin kuin asiakkaisiimme on itseisarvo, johon panostamme ja josta emme tingi.

Ota yhteyttä

Hae työpaikkaa

Avoimet työpaikat

Kotisivu