Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tarjolla haasteita – Sinne on päästävä

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) kouluttaa hyviä tyyppejä työelämään. Laadukkaan opetuksen lisäksi teemme laajaa tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuotamme palveluja. Opiskelijoita meillä on 4500 ja työntekijöitä noin 400. Kampuksemme sijaitsevat Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

Tehtävämme on kouluttaa työelämän tarvitsemia ammattilaisia ja kehittää Etelä-Savon osaamista. Vuosittain opiskelunsa aloittaa 766 nuorta ja 400 aikuista. Opiskelijamme saavat oman ammattialansa osaamisen lisäksi eväitä monialaiseen yhteistyöhön ja uusia näkökulmia asioiden kehittämiseen.

Etelä-Savon maakunnan, työelämän ja palveluiden kehittämiseen osallistumme laajalla tutkimus- ja kehittämistoiminnalla. Teemme työtä eri alojen asiantuntijoiden kanssa rohkeasti uutta luoden myös kansainvälisissä verkostoissa. Toiminnan laatu ja sen jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Olemme saaneet siitä myös valtakunnallista tunnustusta.

Hyvät henkilöstöedut

MAMK tukee henkilöstön liikuntaa ja virkistystä Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä maksamalla osan ostetun palvelun hinnasta. Henkilöstöedut ovat voimassa toistaiseksi ja myös kesällä.

Työhyvinvointi

Työyhteisön toimintaa parannetaan kehityskeskusteluilla ja kehittämiskyselyillä. Työhyvinvointia edistetään työsuojelun, työnantajan ja työntekijöiden yhteistoiminnalla ja myös terveyshuollon toimijat tekevät sen eteen työtä. Henkilöstön kouluttautumista ja oman osaamisen kehittämistä arvostetaan ja tuetaan.

MAMK tarjoaa henkilöstölleen työterveyshuollon palvelut, jotka sisältävät myös yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut sekä työfysioterapeutin ja työpsykologin palveluita. Henkilöstölle on tarjolla on myös kuntoutuspalveluita

Avoimet työpaikat
MAMKin työpaikkoihin haetaan sähköisen järjestelmän kautta. Avoinna olevat työpaikkoihimme pääset alla olevan linkin kautta. Tarkemman tehtäväkuvauksen näet valitsemalla haluamasi tehtävän nimen. Tehtäväkuvauksen oikeassa alalaidassa olevan ”Hae tätä paikkaa” -linkin kautta pääset lähettämään hakemuksesi.

Hakiessasi avoinna olevaan työpaikkaan, vahvistamme hakuajan päätyttyä sähköpostiisi, että hakemuksesi on tullut perille. Pyrimme aloittamaan hakemusten käsittelyn jo hakuajan aikana ja järjestämään haastattelut mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä.

Työpaikkailmoituksissa on tiedot yhteyshenkilöistä, joilta saa lisätietoja työstä ja valintaprosessista.

Avoin hakemus

Kotisivu