AEL Oy

AEL – ratkaisujen talo

AEL:n ydinosaamista ovat tekniikka, energia ja teolliset prosessit. Tunnemme asiakasyritystemme toimialat, myös niiden johtamiseen haasteet. Haluamme tehdä yhteistyötä ja rakentaa kehittämistyössämme kumppanuussuhteita. Toimimme ”katalyyttinä” ja oppimisteknisenä asiantuntijana, joka parantaa yrityksesi toimintaa ja tuottavuutta haitpa ratkaisua yksilön, ryhmän tai yrityksen toiminnan kehittämiseen. Kysy referensseistä asiakkailta tai asiantuntijoiltamme. AEL on ratkaisujen talo.

Avainosaamistamme on

  • Yksilötaitojen kehittäminen
  • Ryhmän tekemisen kehittäminen
  • Yrityksen toiminnan kehittäminen

AEL on palvellut suomalaista elinkeinoelämää kohta 90 vuotta. Vaikka asiakkaidemme – suomalaisten yritysten – haasteet ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana, osaaminen on edelleen ainut perusta jonka varaan voi rakentaa myös muuttuvassa maailmassa. AEL on mukana turvaamassa yritysten menestystä palvelukokonaisuudella, joka skaalautuu yrityksen tarpeen mukaan.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja haluamme kuulla, miten voisimme palvella Sinua entistä paremmin. 

Rekrytointi

AEL tukee elinkeinoelämän menestystä koulutuksen ja muiden palveluiden avulla. Toimintamme tähtää yritysten henkilöstön osaamisen kehittämiseen, jossa keskeisinä osa-alueina ovat ammattitaidon jatkuva edistäminen ja oppiminen.

Oman ammattitaitoisen henkilöstömme tukena on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto, johon kuuluu yli 3 000 eri alojen asiantuntijakumppania tutkimuslaitoksista, korkeakouluista ja yrityksistä. Asiantuntijaverkostomme ja asiakkaidemme kautta saamme viimeisimmän tiedon eri alojen kehityksestä ja kehitystarpeista.

Taustavoimiamme ovat keskeiset työmarkkinaosapuolet, julkishallinto ja elinkeinoelämä Ammattienedistämissäätiö AEL:n kautta.

Ota yhteyttä

Rekry