Thermo Fisher Scientific

Yrityksestä

Thermo Fisher Scientific on maailman johtavista toimittajajista analyyttisille laitteille, kemikaaleille, reagensseille, tarvikkeille ja palveluille tutkimukseen, tuotekehitykseen ja diagnostiikkaan. Thermo Fisher Scientific omistaa kaksi tuotemerkkiä, joista Thermo Scientific on tuotemerkki yrityksen valmistamille tuotteille ja Fisher Scientific on globaali myyntikanava maailman johtaville tuotemerkeille.

Vuotuinen liikevaihtomme on yli yhdeksän miljardia dollaria. Henkilöstöömme kuuluu 150 maassa yhteensä noin 35 000 työntekijää, jotka palvelevat yli 350 000 asiakastamme lääketeollisuuden ja biotekniikan alalla, sairaaloissa ja kliinisen diagnostiikan laboratorioissa, yliopistoissa, tutkimuslaitoksissa ja valtion laitoksissa sekä ympäristötekniikan ja teollisuuden laadun- ja prosessinvalvonnan parissa.

Fisher Scientific tietoa

Fisher Scientific Oy, joka on osa kansainvälistä Thermo Fisher jakeluverkostoa, aloittaa liiketoiminnan Suomessa ja jatkaa näin laajentumistaan Pohjoismaissa.

Fisher Scientific Ruotsissa ja Tanskassa olivat itsenäisiä laboratoriotarvikkeiden jakelijoita, jotka hankittiin ja nimettiin uudelleen 2005. Nämä liiketoiminnat työllistävät nyt yli 70 henkilöä. Fisher Scientific Irlanti perustettiin Dubliniin uutena yksikkönä 2007 ja työllistää nyt 23 henkilöä. Näiden jatkoksi perustettiin Fisher Scientific Norja vuonna 2008. Se toimii Oslossa ja työllistää 15 henkilöä. Fisher Scientific Oy tulee toimimaan osana tätä Northern European Groupia.

Fisher Scientific on laboratoriotuotteiden kokonaisvaltainen toimittaja, jolla on valikoimissaan yli 220 000 alan johtavien valmistajien tuotetta neljässä eri tuoteryhmässä:

Kemikaalit – peruskemikaalit, orgaaniset-ja epäorgaaniset kemikaalit, biokemikaalit ja jalometallit
Kulutustavara – kaikkea lasista ja muovista sekä laboratoriotarvikkeet
Laitteet ja välineet – kaikki laboratoriokäytössä tarvittavat peruslaitteet ja välineet
Bioteknologia – laitteet, biokemikaalit, reagenssit, entsyymit, kitit sekä laitteet ja varusteet

Great Place to Work

Menestyäksemme tarvitsemme lahjakkaita ja omistautuneita ihmisiä, jotka ovat sitoutuneita tekemään vaikutuksen joka päivä.
Kykymme kasvaa johtuu maailmanluokan ihmisistä, jotka tekevät tiimityötä ja jakavat missiomme tehdä maailmasta asiakkaillemme terveellisempi, puhtaampi ja turvallisempi paikka.

Me etsimme parhaita ja kirkkaimpia tähtiä – kokeneista johtajista, uran alkuvaiheessa olviin ammattilaisiin ja opiskelijoihin. Jos olet suorittajatyyppiä, me etsimme sinua!

Kehity kanssamme

Yritys
Nämä ovat erittäin jännittäviä aikoja Thermo Fisher Scientificille. Liikevaihto on yli $ 10 miljardia euroa ja työllistämme noin 35000 työntekijää. Olemme suurin analyyttisiä välineitä, laitteita, reagensseja ja tarvikkeita, ohjelmistoja ja palveluja tarjoava yritys tutkimukseen, löytöjen analysointiin ja diagnostiikkaan.

Työntekijät
Ympäri maailmaa työntekijämme jakavat yhteiset arvot ja sitoutuvat tekemään parhaansa. Menestyäksemme tarvitsemme lahjakkaita ja omistautuneita ihmisiä, jotka ovat sitoutuneita tekemään vaikutuksen joka päivä.

Kykymme kasvaa vuosi toisensa jälkeen ohjaa kykyämme houkutella, kehittää ja säilyttää maailmanluokan ja osuus halustamme parantaa ihmiskunnan mahdollistamalla asiakkaitamme tekemään maailmasta terveellisemmän, puhtaampaa ja turvallisempaa.

Ota yhteyttä!

Katso Lisätietoja tai Avoimet työpaikat.

Jos jaat arvomme ja olet motivoitunut ja tulosorientoitunut. Jos olet energinen, ahkera ja etsit työnantajaa, joka on vahvasti sitoutunut kehittämään kykyjäsi ja palkitsemaan saavutuksesi, tule kasvamaan kanssamme Thermo Fisher Scientificille.