Net Man Oy

Net Man Oy on suomalainen ICT ja liiketoimintateknologian palveluntuottaja. Yksityisomistuksessa oleva yhtiö on perustettu 1992 ja pääkonttori sijaitsee Oulussa, muut toimipisteet suurimmissa Suomen kaupungeissa. Nykyisellään työllistämme 26 ICT ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 3M€. Arvomme muodostuvat kumppanuudesta, luottamuksesta ja kehittymisestä. Nämä ovat syvällä yrityskulttuurissamme ja palveluiden rakenteissa.

Me tarjoamme joustavia, tehokkaita ja asiantuntevia tietohallinnon palveluja yrityksille ja organisaatioille. Meillä on syvä ymmärrys ja laajasti kokemusta ICT- ja liiketoimintateknologiaan liittyvistä haasteista.

Olemme tehneet kovasti töitä saavuttaaksemme korkean asiakastyytyväisyyden ja aiomme säilyttää sen myös tulevaisuudessa. Kehitämme jatkuvasti palvelujamme ja prosessejamme yhdessä asiakkaidemme kanssa pystyäksemme vastaamaan ja ylittämään jatkuvasti kehittyvät tarpeet moderneissa, vaativissa ja laajasti tietohallintoa hyödyntävissä yrityksissä ja organisaatioissa.

Ydin palvelumme ovat ICT-Medic™ ja ICT-Coach™.

Tavoitteenamme on olla paras ICT – osasto, minkä yritys voi saada – tänään ja tulevaisuudessa!

NetManin arvot

Kumppanuus
Net Man Oy on asiakkaalleen strateginen liiketoimintakumppani, joka palveluidensa kautta edistää asiakkaansa liiketoiminnan kehittymistä

Luotettavuus
Net Man Oy:n toiminta on avointa, johdonmukaista, suunnitelmallista ja kurinalaista. Toiminnassamme noudatamme lakeja ja asetuksia sekä muita viranomaismääräyksiä.

Kehittyminen
Net Man Oy:n toiminta perustuu jatkuvaan kehittymiseen ja jalostumiseen, niin palveluissa kuin asiakas- ja henkilöstösuhteissa

Paikka parhaiden joukossa

Otamme palvelukseemme uusia osaajia alati, joten mikäli tunnet soveltuvasi johonkin alla olevaan tehtävään niin lähetä hakemuksesi ja CV osoitteella rekryt@netman.fi.

Kotisivu

Myyntineuvottelija
Tehtäväsi on kasvattaa asiakaskuntaamme. Myyt tuotteita, joita käyttämällä asiakkaalla on entistä parempi mahdollisuus keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen vailla tietohallinnon ongelmia.

Tietohallintopäällikkö (ICT-Manager)
Tehtäväsi on vastata asiakkaidemme liiketoimintateknologian ja tietohallinnon kehittämisestä asiakkaan liiketoiminnan vaatimusten mukaisesti sekä tietohallintokokonaisuuden hallinnasta.

Järjestelmäasiantuntija (System Administrator)
Työtehtäväsi on palvella asiantuntemuksellasi asiakaskuntaamme, joka toimii sekä Suomessa että ulkomailla.
Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä erilaisissa asiakasprojekteissa ja kilpailukykyiset edut vakaassa ICT-palveluun keskittyvässä kasvuyrityksessämme.  Perehdytämme sinut yritykseemme, tuotteisiimme ja annamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet.

Järjestelmävastaava (System Specialist)
Työtehtäväsi on palvella asiantuntemuksellasi asiakaskuntaamme, joka toimii sekä Suomessa että ulkomailla.
Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä erilaisissa asiakasprojekteissa ja kilpailukykyiset edut vakaassa ICT-palveluun keskittyvässä kasvuyrityksessämme. Perehdytämme sinut yritykseemme, tuotteisiimme ja annamme käyttöösi nykyaikaiset työvälineet.

Haluatko ottaa ja kantaa vastuuta? Uskallatko olla toiminnan ytimessä? Kykenetkö toimimaan tiimin jäsenenä? Kasvumme edellyttää ja palvelumme tarvitsevat jatkuvasti uutta ennakkoluulotonta ja vastuullista voimaa ja osaamista. Työpisteesi voi sijaita Espoossa, Oulussa, Tampereella, Vaasassa tai Seinäjoella. Emme sulje pois mahdollisuutta tehdä työtä myös muualta käsin.

Ota rohkeasti yhteyttä!