Aulis Lundell Oy

Yrityksestä

Yrityksen toimipiste sijaitsee Lohjalla Länsi-Uudellamaalla, jossa toimimme 3500 m2 tuotantotiloissa.

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovaustekniikalla valmistettavien kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä profiilien, pientaloelementtien ja perustuselementtien valmistamiseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys ja olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräslevystä rullamuovaamalla valmistettuja LUNDELL-PROFILE-tuotteita jo vuodesta 1980. Liune Door -liukuovielementtien valmistamisen rakennusliikkeille ja pienrakentajille aloitimme vuonna 2007. Uusin liiketoiminta-alueemme on Luna House -pientaloelementtien valmistaminen. Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla.

Yhtiömme toimii jatkuvan kehityksen periaatteella. Kokonaislaadun kehittämisessä avainasemassa on sertifioitu ISO 9001:2008 -laatujärjestelmämme. Valmistamme ja toimitamme tuotteet aina räätälöityjen asiakasmittojen mukaan, nopeilla ja luotettavilla toimituksilla. Oma jakelukalustomme toimii pääkaupunkiseudulla. Kevytrakennejärjestelmien voimakas kehitystyö yhteistyössä ammattilaisten kanssa takaa parhaat mahdolliset edellytykset rakentaa terveitä ja turvallisia rakennuksia. Pitkäjännitteinen kehitystyömme rakennusten elinkaarilaadun parantamiseksi tuo uusia ratkaisuja, joista yhtenä esimerkkinä ovat energiatehokas pientalokonsepti Luna House Collection, joka tulee uudistamaan rakentamista ja asumista Suomessa.

Kotisivu

Arvot

Asiakaslähtöisyys
Tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme ja ymmärrämme heidän tarpeensa syvällisesti. Kumppanuus asiakkaan kanssa perustuu luottamukseen ja molemminpuoliseen hyötyyn.

Tuloksellisuus
Menestyksemme perustuu kannattavaan toimintaan, jonka tavoitteena on yhtiön arvon kasvattaminen pitkällä aikavälillä. Olemalla tehokkaita ja kilpailukykyisiä varmistamme toimintamme jatkuvuuden ja kasvun.

Jatkuva kehittäminen
Aktiivinen toiminnan kehittäminen turvaa menestyksemme pitkällä tähtäimellä. Edistämme itse muutosta ja uudistumme kehittämällä toimintaamme sekä tuotteitamme toimintaympäristömme muutosten mukaisesti. Kyseenalaistamme olemassa olevat ratkaisut ja kannustamme toisiamme parempiin suorituksiin. Osaava, aktiivinen ja motivoitunut henkilöstö takaa toiminnan kehittämisen. Kannamme vastuuta omasta ammatillisesta kehittymisestämme ja jaamme myös omaa osaamisestamme muille.

Luontoa kunnioittaen
Menestyksemme perusta alkaa luonnon tasapainon kunnioittamisesta. Tuotantomme muokkaa materiaalia, jossa on maksimimäärä kierrätettyä raaka-ainetta ja kaikki hukkamateriaali kierrätetään. Tuotantotehokkuus ja tuotantotekniikka optimoidaan ympäristöä ja energiatehokkuutta vaalien. Tuotekehityksemme on jo vuodesta 1995 vaalinut ympäristöä voimakkaasti Eko-Pro julkisivutuoteperheemme julkaisun ajoista lähtien. Nyt uutena pientalotuotannossa on perinteistä pientalorakentamista uudistavat ja energiatehokkuuden edelläkävijät, Luna House -pientaloelementit.

Rekrytointi

Työntekijämme
Yrityksemme voimavarat. Työntekijämme ovat yrityksemme voimavara ja tulevaisuus. Meillä on modernit uudet toiminnanohjausjärjestelmät ja prosessit joita noudatamme sovitusti, mutta ainutlaatuiset työntekijämme tekevät meistä vahvan. Työskentelemme läheisessä yhteydessä asiakkaisiin. Työntekijämme ovat menestyksen avaintekijöitä ja he ovat sitoutuneita asiakkaisiin.

Yrityskulttuurimme
Yrityksemme ytimenä on kulttuuri, jossa työntekijät voivat tuntea olevansa kuin saman perheen jäseniä. Työntekijämme ovat ahkeria ja heillä on laaja tietämys alasta. Pidämme kunnia-asianamme kehittää ja valmistaa ratkaisuja haastaviin kohteisiin perustuotantomme lisäksi. Olemme suomalainen yritys ja toimimme valtakunnallisesti. Arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, toiminnan jatkuva kehittäminen, tuloksellisuus ja yksilön arvostus.

Töihin Aulis Lundell Oy:lle
Aulis Lundell Oy toimii Lohjalla Länsi-Uudellamaalla. Toimistomme on Myllylammella Nummelassa ja tehtaamme Saukkolassa. Meillä pääset hyvämaineiseen yritykseen, joka haluaa kasvaa ja huolehtia työntekijöistään. Tarjoammekin työntekijöillemme antoisan ja kannustavan uran sekä paljon kehittymismahdollisuuksia. Molemminpuolinen avoimuus rakentaa positiivista ja dynaamista ilmapiiriä.

Avoin hakemus
Haemme palvelukseemme sekä vastavalmistuneita että kokeneita teräksisiä osaajia. Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä Aulis Lundell Oy:n palveluksessa, lähetä avoin hakemuksesi ja CV:si sähköpostiin: jonka osoitteen saat oikealla olevasta linkistä, säilytämme hakemuksesi 4 kk.

Avoimet työpaikat