Hollming Works

Yrityksestä

Hollming Works on viiden erillisen yksikön muodostama konepajateollisuuden kokonaispalveluja tuottava ryhmä. Olemme keskittyneet keskiraskaisiin ja raskaisiin konepajatuotteisiin.

Vahvuutemme on kyky tarjota avaimet käteen toimituksia joko sarjatuotantona tai räätälöityinä erinä kuin myös yksittäiskappaleina. Varsinaisen osavalmistuksen lisäksi ovat saatavillasi niin mekaaniset kuin sähköiset kokoonpanot sekä hydrauliset asennukset. Palvelupakettia täydentävät tuotteiden testaukset ja koeajot sekä mahdolliset asennukset kentällä.

HollmingWorksin konepajaryhmä

Hollming Works on kansainvälistä teollisuutta palveleva raskaan koneenrakennuspalvelun tuottaja. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme koviin vaatimuksiin. Hollming Worksilla on halu ja potentiaali olla markkinoiden vahvin osaaja – kokonaistoimittaja. Joustavuus, palvelu ja resurssit yhdessä vahvan ammattitaidon kanssa takaavat asiakkaillemme varmat toimitukset. Palvelemme offshore‐ ja laivanrakennusteollisuutta, energiatuotantoteollisuutta, kaivannaisteollisuutta sekämuuta teollisuutta. Hollming WorksOymuodostaa yhdessä Kankaanpää WorksOy:n ja Rauma Works Oy:n kanssaHollming‐konsernin Konepajat‐liiketoimintaryhmän, joka työllistää yli 500 henkilöä. Konepajamme sijaitsevat Kankaanpäässä, Loviisassa, Parkanossa, Porissa ja Raumalla.

Käynnistyvä rekrytointikoulutus – Mikä se on ja kenelle sopii?

Käynnistyvä työntekijöiden rekrytointikoulutus on tarkoitettu teollisuuden ammatteihin valmistavan ammatillisen perustutkinnon (esim. kone‐ ja metallialan perustutkinto) suorittaneille henkilöille. Aikaisempi kokemus konepajateollisuudesta katsotaan eduksi. Koneistajan tai levytekniikan ammattitutkintoon tähtäävä oppisopimuskoulutus kestää opinto‐ ja työkokemustaustasta riippuen noin 1,5 vuotta. Työn ohessa suositettavan ammattitutkinnon myötä varmistuu myös vakituinen työpaikka tulevaisuuden konepaja‐ammattilaisille.

Oppisopimuskoulutus = Ammatti opiskellaan työpaikalla

Tutkintotavoitteellinen oppisopimuskoulutus tapahtuu pääasiallisesti konepajoillamme ja työssä oppimista täydennetään tietopuolisilla opinnoilla yhteistyöoppilaitoksessa Satakunnassa ja Itä‐Uudellamaalla. Oppisopimuskoulutus soveltuu kaiken ikäisille. Oppisopimuskoulutuksen tietopuolinen koulutus muodostuu tietyn aiheen ympärille suunnitelluista ja henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisista noin 1‐2 viikon pituisista opintokokonaisuuksista. Tietopuolisen koulutuksen kokonaismäärä oppisopimusaikana on 20–40 päivää. Opiskelija saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa työnopetuksen aikana sekä taloudellista tukea tietopuolisen opetuksen ajalta. 2

Rekrytointikoulutuksen perustana on työsuhde

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jossa noudatetaan alan työehtosopimusta sekä lakia ammatillisesta koulutuksesta ja asetusta ammatillisesta aikuiskoulutuksesta. Suorittaessasi työn ohessa ammattitutkinnon varmistat vakituisen työpaikan tulevaisuuden konepaja‐ammattilaisena.

Lisätietoja rekrytointikoulutuksesta

Avoimet työpaikat
Jani Mäkelä
Henkilöstöjohtaja
Puh. 020 486 6302
S‐posti jani.makela@hollmingworks.com

Jos avoimien työpaikkojen luettelossa ei ole haettavia tehtäviä, voit kuitenkin jättää avoimen hakemuksen Hollming Worksille milloin vain. Kerro lomakkeella, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja mitä osaat. Otamme yhteyttä, kun sopivia paikkoja avautuu. Jätä avoin hakemus.