Empower

Yleistä

Monikansallinen Empower toimittaa rakentamis- ja asennuspalveluita, ylläpitopalveluita sekä käyttö- ja hallintapalveluita energia-, teollisuus- ja tietoliikenneyrityksille. Palvelemme asiakkaitamme Itämeren alueen maissa. Projektitoimituksia tarjoamme myös Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on 366 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 3000.

Rekrytointi

Oletko kiinnostunut työpaikasta kehittyvässä ja kansainvälisesti laajentuvassa palvelukonsernissa? Empowerin palveluksessa on 3000 ihmistä, joista noin 1700 työskentelee Suomessa.

Empoweriin rekrytoidaan vuosittain kymmeniä osaajia. Suurella osalla heistä on tekninen koulutus. Empowerilaisia työskentelee esimerkiksi sähkö- ja televerkkotyömailla, sähköasemilla sekä voimalaitoksilla ja teollisuusyrityksissä asennus-, käyttö- ja kunnossapitotehtävissä sekä projektinjohtotehtävissä. Hallinnollisissa tehtävissä työskentelee esimerkiksi suunnittelijoita, tietojärjestelmäasiantuntijoita, taseselvittäjiä ja taloushallinnon ammattilaisia.

Empower työpaikkana

Luotettavuus, tuloksellisuus, joustavuus ja avoin yhdessä tekeminen ovat empowerilaisia ohjaavia arvoja. Henkilöstöhallinnon tavoitteena on varmistaa, että Empowerilla on kilpailukyky ja osaava henkilöstö asiakkaan vaatimustason ja tulostavoitteiden saavuttamiseksi.

Empowerin henkilöstöjohtamisessa on kolme keskeistä painopistettä: se tukee johtoa muutoksen läpiviennissä, luo henkilöstölle vaikuttamisen edellytyksiä ja tekee mahdolliseksi sosiaalisten yhteyksien rakentamisen sekä tukee työllisyyttä ja työn jatkumista. Näihin painopistealueisiin liittyvät kehityskeskustelut ja henkilöstötutkimukset. Myös henkilöstön osaamisen jatkuva parantaminen on keskeinen tavoite.

Avoimet työpaikat ilmoitetaan Avoimet työpaikat -sivulla. Vaikka avoimia tehtäviä ei juuri nyt olisikaan, kannattaa lähettää avoin työhakemus sivun Avoin työhakemus ohjeiden mukaisesti.

Katso Avoimet työpaikat tai jätä Avoin hakemus.

Empowerista halutaan luoda työpaikka, joka menestyy myös tulevaisuudessa ja jossa on hyvä tehdä työtä.