Destia

Destia- toimivampi maailma!

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien sekäliikenne- ja teollisuuspympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelut ulottuvat kattavasta maanpäällisestä toiminnasta myös

Destian asiakkaita ovat teollisuus- ja liikeyritykset, kunnat ja kaupungit sekä valtionhallinnon organisaatiot. Kattavan toimipaikkaverkonsa ansiosta Destia on aina lähellä asiakkaitaan Suomessa ja lähialueilla.maanalaiseen rakentamiseen. Monipuolisen osaamisen ansiosta destialaiset toteuttavat suuria ja merkityksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, joilla luodaan edellytykset turvalliselle ja sujuvalle liikkumiselle ja tehdään ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.

Destia-konsernin liikevaihto vuonna 2011 oli noin 500 miljoonaa euroa. Destia-konserni koostuu emoyhtiö Destia Oy:stä ja tytäryhtiöistä.

Henkilöstöä Destiassa on noin 1 600. Destia on osaajien talo, jossa on hyvä henki ja infra-alan laajimmat mahdollisuudet hyödyntää osaamista.

Destia työnantajana

Haluamme, että destialainen kokee päivittäin oppivansa ja osaavansa työssään. Keskeistä meillä on onnistuminen yhteispelillä niin infran suunnittelussa, rakentamisessa kuin hoidossakin. Laaja palvelukirjomme avaa mielenkiintoisia työmahdollisuuksia alan osaajille valtakunnallisesti. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ammattilaisille rakentamis- ja hoitotehtävissä turvallisessa työympäristössä. Meillä on tarvetta myös teknillisen koulutuksen saaneille osaajille johtamis- ja esimiestehtävissä sekä erilaisissa asiantuntija- konsultointi- ja suunnittelutehtävissä. Pidämme huolta siitä, että osaajillamme on mahdollisuus kehittyä ja oppia työssään ja palkitsemme suorituksen kilpailukykyisin eduin.

Ota yhteyttä

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Tervetuloa Tosi Toimiin!