Cargotec

Yrityksestä

Cargotec on teknologian edelläkävijä. Tarjoamme ratkaisuja, joilla parannetaan maailmanlaajuisten tavaravirtojen tehokkuutta – maalla, merellä ja satamissa.

Cargotecin ja liiketoiminta-alueittemme MacGregorin, Kalmarin ja Hiabin palveluksessa työskentelee noin 10 500 ammattilaista. Toimimme yli 120 maassa ja 750 myynti- ja huoltotoimipisteessä eri puolilla maailmaa. Tarjoamme henkilöstöllemme laajan valikoiman haastavia liiketoimintaan ja teknologiaan liittyviä tehtäviä globaalien tavaravirtojen näköalapaikalla.

Haemme lahjakkaita henkilöitä, jotka haluavat luoda uraa kansainvälisessä liiketoiminnassa. Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, halukkuutta sitoutua jatkuvaan parantamiseen sekä innovatiivisuutta ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa.

Yhteistyö on yksi Cargotecin ydinarvoista: työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa yli kieli- ja kulttuurirajojen. Cargotec seuraa kaikessa toiminnassaan omia eettisiä toimintaohjeitaan ja on sitoutunut tinkimättä noudattamaan kansallisia ja kansainvälisiä lakeja ja säännöksiä.

Rekrytointi

Tekniikan ammattilaiset

Haastavia mahdollisuuksia tekniikan ammattilaisille – tule kehittämään innovaatioita

Cargotec on alansa johtaja, joka tarjoaa asiakkailleen teknisesti edistyksellisiä lastinkäsittelyratkaisuja. Moderniin teknologiaan perustuvat innovaatiot auttavat meitä kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme yhä tehokkaammiksi, turvallisemmiksi ja ekologisemmiksi. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme heidän vaihtuvissa tarpeissaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Cargotec on luonut vuosien varrella lukemattomia ratkaisuja, joista on tullut nykyaikaisen lastin- ja tavarankäsittelyn standardeja. Olemme tänä päivänäkin vahvasti alan teknologisen kehityksen kärjessä. Uusien innovaatioiden kehittäminen on olennainen osa toimintaamme.

Onko teknologia sinulle intohimo? Etsimme osaavia, motivoituneita tekniikan ammattilaisia, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään uusia teknisiä innovaatioita. Tarjoamme uramahdollisuuksia hyvin erityyppisille teknologiaosaajille.
Tutustu tarjolla oleviin mahdollisuuksiin Avoimet työpaikat -sivulla tai käy maakohtaisilla sivuilla. 

Liiketoiminnan osaajat

Kansainvälisiä mahdollisuuksia liiketoiminnan osaajille

Liiketoimintaamme johtavat pätevät ja kokeneet bisnesammattilaiset. He ovat globaalin tiimimme jäseniä, joita inspiroi teknologiamme ja tuotteidemme jatkuva kehitys.

Oletko motivoitunut liiketoimintaosaaja, joka etsii uusia haasteita? Etsimme liiketoiminnan ammattilaisia, jotka sopeutuvat kansainväliseen työympäristöön. Toivomme, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä erilaisten ihmisten ja liiketoimintojen parissa. Tarjoamme laajan valikoiman tehtäviä. Tutustu tarjolla oleviin mahdollisuuksiin Avoimet työpaikat -sivulla tai käy maakohtaisilla sivuilla. 

Tarjolla loistavia urapolkuja – myös nuorille kyvyille

Haluatko hankkia työkokemusta opintojesi aikana tai etsitkö ensimmäistä koulutustasi vastaavaa työpaikkaasi? Meillä on tarjolla inspiroivia ja joustavia työmahdollisuuksia opiskelijoille ja vastavalmistuneille tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Avoimet kesätyöpaikkamme ja harjoittelupaikkamme tarjoavat sinulle mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä. Ja joillekin harjoittelupaikasta avautuu ovi myös pidemmälle Cargotec-uralle.

Cargotec tarjoaa sekä koko- että osapäiväisiä tehtäviä uransa ja opintojensa eri vaiheissa oleville nuorille kyvyille. Tutustu tarjolla oleviin mahdollisuuksiin Avoimet työpaikat -sivulla.

Ota yhteyttä!

Katso Avoimet työpaikat tai lisätietoja kotisivulta.

Haemme palvelukseemme osaavia ja motivoituneita tekniikan ja liiketoiminnan ammattilaisia!