ABB Oy

Ydinliiketoiminnat

ABB:llä on viisi divisioonaa: Sähkövoimatuotteet, Sähkövoimajärjestelmät, Sähkökäytöt ja kappaletavara-automaatio, Pienjännitetuotteet ja Prosessiautomaatio

Teknologia

Teknologiapanostuksemme varmistavat, että ratkaisumme ja sovelluksemme parantavat energia- ja tuotantotehokkuutta sekä sähköverkkojen luotettavuutta tulevaisuudessakin.

Kestävä kehitys

On integroitu saumattomasti osaksi liiketoimintaamme. Pyrimme talouskasvun, ympäristöstä huolehtimisen ja sosiaalisen kehityksen tasapainoon.

Yhteystiedot

Suomessa toimimme yli 40 paikkakunnalla, globaalisti noin 100 maassa.

Monien mahdollisuuksien ABB

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. Monikulttuurinen organisaatiomme toimii noin 100 maassa.
Kansainvälisenä työnantajana ABB tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia kaikkialla maailmassa.

ABB työnantajana

Kansainvälisenä työnantajana ABB tarjoaa loistavia uramahdollisuuksia kaikkialla maailmassa
Kansainväliset työmahdollisuudet ovat koko henkilöstön tavoitettavissa. Globaalissa yrityksessämme sinulla on mahdollisuus kerätä työkokemusta niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisia kehittymis- ja etenemisvaihtoehtoja. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen sekä ammattilaistemme työhyvinvointiin.

Mitä odotamme?

Vastuullisuus, kunnioitus ja määrätietoisuus ovat meille tärkeitä liiketoimintaperiaatteita, joiden avulla voimme ylläpitää ABB:n perinteisiä vahvuuksia: teknologiajohtajuutemme, uraauurtavan asenteemme sekä kykyämme toimia maailmanlaajuisesti.

Tutustu ABB:läisten uratarinoihin

Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat