A-Insinöörit

A-Insinöörit – taitava ja turvallinen kumppani rakennushankkeellesi

A-Insinöörit on kasvava, kotimainen ja kansainvälisesti toimiva rakennuttamisen ja suunnittelun taitava ammattilainen. Lähdemme aina liikkeelle asiakkaan tarpeista. Referenssimme todistavat, että onnistumme vaativimmissakin projekteissa yhdistämällä viidenkymmenen vuoden vankan kokemuksen ja ajantasaisen asiantuntemuksen. Asiakkaanamme voit olla varma, että tukenasi on paras edustus lähes 400 ammattitaitoisen A-Insinöörin monialaisesta asiantuntemuksesta. Olemme luotettava kumppani niin pieniin kuin suurinkin hankkeisiin koko hankkeen elinkaaren ajan.

A-Insinöörit on yksi Suomen johtavia rakennusalan asiantuntijoita. Viime vuosina olemme olleet toteuttamassa esimerkiksi Vuosaaren satamaa, Helsinki-Vantaan Non-Schengenin -terminaalia, lukuisia voimalaitoksia, metroa ja paljon muuta.

Päämääränämme on taitavalla rakennuttamisella ja suunnittelulla auttaa asiakkaitamme kohti parempaa elinympäristöä. Haluamme olla siinä taitava ja turvallinen kumppani, toimintatavoiltamme inhimillisiä ja sitoutuneita.

Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen. Siksi olemmekin luoneet toimipaikoistamme kodinomaisia paikkoja, joissa on hyvä ja helppo tehdä töitä. Lähes kaikissa toimipaikoissamme tarjoamme työntekijöillemme aamupalan sekä iltapäiväkahvit ja hedelmät. Perjantaita juhlistetaan kuuluisalla perjantaipullalla.

Olisiko paikkasi rakennusalan johtavassa konsulttiryhmässä?

Vahvuuteemme kuuluu tällä hetkellä yli 400 rakentamisen ja kiinteistönpidon asiantuntijaa. Henkilöstön osaaminen ja hyvinvointi ovat menestyksellisen toimintamme perusta. Sitoudumme työntekijöihimme. Arvoihimme kuuluvat kestävät työntekijäsuhteet ja osaamisen jatkuva kehittyminen. 

Uskomme avoimuuteen ja hiljaisen tiedon jakamiseen. Projektiryhmät pyritään kokoamaan aina niin, että tuoreet ideat ja ajatukset sekä vankka kokemus täydentävät toisiaan ja jokaisella on mahdollisuus kehittyä yhä paremmaksi. Tietysti käytössämme ovat aina parhaat ajanmukaiset ja tehokkaat suunnittelutyökalut.
Toimipaikkamme ovat keskeisillä paikoilla Espoossa, Tampereella, Turussa ja Porissa. Toimitilat, joustavat työajat ja hyvät liikenneyhteydet auttavat osaltaan arjen ja työn yhteensovittamisessa.

Meillä pääset mukaan maamme innostavimpiin ja haastavimpiin suunnittelu- ja rakennushankkeisiin. Tarjoamme yhteisöllisen ja mahdollisuuksia luovan työilmapiirin, sekä eväät ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen.

Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Ota rohkeasti yhteyttä!