Kaikkitöistä.com

Yhtiöstä


HR Group Nordic AB: n sivut ovat yksi korkeimmalle rankatuista online-rekrytointisivuista pohjoismaissa. Parhaiden hakijoiden löytämisen ei tarvitse olla vaikeaa, monimutkaista tai kallista.

HR Group Nordic AB: n rekrytointisivut ovat erikoistuneet menestyksellä sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla.

Voimme tarjota sinulle mitattavissa olevan tuloksen sijoituksellesi. Mutta se ei lopu siihen. Tavoitteemme on yksinkertaisesti auttaa sinua löytämään oikeanlaiset henkilöt yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti.

Jos olet käynyt sivullamme, olet ehkä nähnyt monet tuotteemme: työpaikkailmoitukset, bannerit, logot ja yritysesittelyt. Meillä on muitakin tuotteita, jotka ehkä eivät ole niin ilmeisiä. Paikkailmoitusten, bannerien sekä yritysesittelyiden lisäksi meillä on mahdollisuus tehdä yhteistyötä monin eri tavoin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pyrimme aina luomaan ja kehittäämään pitkäaikaisia kumppanuussuhteita samanmielisten yritysten kanssa, sekä edistämään ja helpottamaan online-rekrytointia.

Myös rekrytointiyritykset voivat ilmoittaa sivuillamme. Joten jos työskentelet järjestössä, yksityisellä tai julkisella sektorilla ja olet tosissasi mukana online- rekrytoinnissa, jossa tasa-arvo, monimuotoisuus ja laatu on tärkeää, ota yhteyttä. Tule mukaan tulevaisuuteen!

HR Group Nordic AB: n rekrytointisivut on kehitetty asiantuntijoiden avulla. Yli 10 vuoden kokemus tarjoaa ammatillista rekrytointi-, konsultointi-ja koulutuspalvelua sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla.

HR Group Nordic AB: n rekrytointisivut eivät ole tavallinen online-rekrytointisivu, niitä on jo tarpeeksi..

Uskomme, että yhdistelmä asiantuntemusta, kokemusta ja johtavaa teknologiaa luo puitteet, jolloin voimme tuottaa parhaan palvelun yhteystyökumppaneillemme.

Työskentelemme johtavien julkisten ja yksityisten työnantajien kanssa, jotka edistävät monimuotoisuutta ja tasa-arvoa työpaikoilla.

HR Group Nordic AB ei pyri saamaan eniten työpaikkoja, haluamme parhaat työpaikat.

Me mainostamme eri aikaväleillä joustavasti viikosta kuukauteen tarpeidesi mukaan.